Tamil Meaning of dryopithecus rudapithecus hungaricus
ட்ரைஓபிதெகஸ் ருடாபிதெகஸ் ஹங்கேரிக்கஸ்
Other Tamil words related to ட்ரைஓபிதெகஸ் ருடாபிதெகஸ் ஹங்கேரிக்கஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of dryopithecus rudapithecus hungaricus
- dryopithecus => டிரயோபீதிகஸ்
- dryopithecine => டிரையோபிதேசின்
- dryobalanops => நறுமண மரம்
- dry-nurse => பால் தாய்
- drynurse => வறண்ட பால்
- dryness => வறட்சி
- drynaria rigidula => வறண்ட தேங்காய்
- drynaria => ட்ரெய்னாரியா
- drymoglossum => வறண்ட, நாக்கு அடைப்பு
- drymarchon corais couperi => ட்ரெய்மார்ச்சன் கொரேயிஸ் குபெரி
- dryopteridaceae => ட்ரைஒப்டெரிடேசியே
- dryopteris => டிரையோப்டெரிஸ்
- dryopteris dilatata => ட்ரயோப்டெரிஸ் டிலாடாட்டா
- dryopteris filix-mas => டிரையோப்டெரிஸ் ஃபிலிக்ஸ்-மாஸ்
- dryopteris fragrans => ட்ரையோப்டெரிஸ் ஃப்ராக்ராண்ஸ்
- dryopteris goldiana => ட்ரைஒப்டெரிஸ் கோல்டிஆனா
- dryopteris hexagonoptera => டிரையோப்டெரிஸ் ஹெக்ஸாகோனோப்டெரா
- dryopteris marginalis => டிரையோப்டெரிஸ் மார்ஜினலிஸ்
- dryopteris noveboracensis => டிரையோப்டெரிஸ் நோவெபோரேசிஸ்
- dryopteris oreades => ட்ரைப்டெரிஸ் ஓரியாடெஸ்
Definitions and Meaning of dryopithecus rudapithecus hungaricus in English
dryopithecus rudapithecus hungaricus (n)
fossil hominoids from northern central Hungary; late Miocene
FAQs About the word dryopithecus rudapithecus hungaricus
ட்ரைஓபிதெகஸ் ருடாபிதெகஸ் ஹங்கேரிக்கஸ்
fossil hominoids from northern central Hungary; late Miocene
No synonyms found.
No antonyms found.
dryopithecus => டிரயோபீதிகஸ், dryopithecine => டிரையோபிதேசின், dryobalanops => நறுமண மரம், dry-nurse => பால் தாய், drynurse => வறண்ட பால்,