Tamil Meaning of dryopithecine
டிரையோபிதேசின்
Other Tamil words related to டிரையோபிதேசின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of dryopithecine
- dryopithecus => டிரயோபீதிகஸ்
- dryopithecus rudapithecus hungaricus => ட்ரைஓபிதெகஸ் ருடாபிதெகஸ் ஹங்கேரிக்கஸ்
- dryopteridaceae => ட்ரைஒப்டெரிடேசியே
- dryopteris => டிரையோப்டெரிஸ்
- dryopteris dilatata => ட்ரயோப்டெரிஸ் டிலாடாட்டா
- dryopteris filix-mas => டிரையோப்டெரிஸ் ஃபிலிக்ஸ்-மாஸ்
- dryopteris fragrans => ட்ரையோப்டெரிஸ் ஃப்ராக்ராண்ஸ்
- dryopteris goldiana => ட்ரைஒப்டெரிஸ் கோல்டிஆனா
- dryopteris hexagonoptera => டிரையோப்டெரிஸ் ஹெக்ஸாகோனோப்டெரா
- dryopteris marginalis => டிரையோப்டெரிஸ் மார்ஜினலிஸ்
Definitions and Meaning of dryopithecine in English
dryopithecine (n)
considered a possible ancestor to both anthropoid apes and humans
FAQs About the word dryopithecine
டிரையோபிதேசின்
considered a possible ancestor to both anthropoid apes and humans
No synonyms found.
No antonyms found.
dryobalanops => நறுமண மரம், dry-nurse => பால் தாய், drynurse => வறண்ட பால், dryness => வறட்சி, drynaria rigidula => வறண்ட தேங்காய்,