Gujarati Meaning of british house of commons
british house of commons
Other Gujarati words related to british house of commons
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of british house of commons
- british honduras => બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ
- british guiana => બ્રિટીશ ગુયાના
- british empiricism => બ્રિટિશ અનુભવવાદ
- british empire => બ્રિટિશ સામ્રાજ્ય
- british east africa => બ્રિટિશ ઈસ્ટ આફ્રિકા
- british crown => બ્રિટિશ રાજ
- british commonwealth => બ્રિટીશ કોમનવેલ્થ
- british capital => બ્રિટિશ રાજધાની
- british capacity unit => બ્રિટિશ ક્ષમતા યુનિટ
- british cabinet => બ્રિટીશ કેબિનેટ
- british house of lords => બ્રિટિશ હાઉસ ઑફ લોર્ડ્સ
- british imperial system => બ્રિટિશ ઇમ્પિરિયલ સિસ્ટમ
- british isles => બ્રિટિશ ટાપુઓ
- british labour party => બ્રિટીશ લેબર પક્ષ
- british monetary unit => બ્રિટીશ નાણાકીય એકમ
- british people => બ્રિટીશ લોકો
- british pound => બ્રિટિશ પાઉન્ડ
- british pound sterling => બ્રિટિશ પાઉન્ડ સ્ટર્લિંગ
- british shilling => બ્રિટીશ શિલિંગ
- british system => બ્રિટીશ વ્યવસ્થા
Definitions and Meaning of british house of commons in English
british house of commons (n)
the lower house of the British parliament
FAQs About the word british house of commons
Definition not available
the lower house of the British parliament
No synonyms found.
No antonyms found.
british honduras => બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ, british guiana => બ્રિટીશ ગુયાના, british empiricism => બ્રિટિશ અનુભવવાદ, british empire => બ્રિટિશ સામ્રાજ્ય, british east africa => બ્રિટિશ ઈસ્ટ આફ્રિકા,