Gujarati Meaning of british isles
બ્રિટિશ ટાપુઓ
Other Gujarati words related to બ્રિટિશ ટાપુઓ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of british isles
- british imperial system => બ્રિટિશ ઇમ્પિરિયલ સિસ્ટમ
- british house of lords => બ્રિટિશ હાઉસ ઑફ લોર્ડ્સ
- british honduras => બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ
- british guiana => બ્રિટીશ ગુયાના
- british empiricism => બ્રિટિશ અનુભવવાદ
- british empire => બ્રિટિશ સામ્રાજ્ય
- british east africa => બ્રિટિશ ઈસ્ટ આફ્રિકા
- british crown => બ્રિટિશ રાજ
- british commonwealth => બ્રિટીશ કોમનવેલ્થ
- british capital => બ્રિટિશ રાજધાની
- british labour party => બ્રિટીશ લેબર પક્ષ
- british monetary unit => બ્રિટીશ નાણાકીય એકમ
- british people => બ્રિટીશ લોકો
- british pound => બ્રિટિશ પાઉન્ડ
- british pound sterling => બ્રિટિશ પાઉન્ડ સ્ટર્લિંગ
- british shilling => બ્રિટીશ શિલિંગ
- british system => બ્રિટીશ વ્યવસ્થા
- british thermal unit => બ્રિટિશ થર્મલ યુનિટ
- british virgin islands => બ્રિટિશ વર્જીન આઇલેન્ડ્સ
- british west africa => બ્રિટિશ પશ્ચિમ આફ્રિકા
Definitions and Meaning of british isles in English
british isles (n)
Great Britain and Ireland and adjacent islands in the north Atlantic
FAQs About the word british isles
બ્રિટિશ ટાપુઓ
Great Britain and Ireland and adjacent islands in the north Atlantic
No synonyms found.
No antonyms found.
british imperial system => બ્રિટિશ ઇમ્પિરિયલ સિસ્ટમ, british house of lords => બ્રિટિશ હાઉસ ઑફ લોર્ડ્સ, british honduras => બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ, british guiana => બ્રિટીશ ગુયાના, british empiricism => બ્રિટિશ અનુભવવાદ,