Gujarati Meaning of british shilling
બ્રિટીશ શિલિંગ
Other Gujarati words related to બ્રિટીશ શિલિંગ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of british shilling
- british pound sterling => બ્રિટિશ પાઉન્ડ સ્ટર્લિંગ
- british pound => બ્રિટિશ પાઉન્ડ
- british people => બ્રિટીશ લોકો
- british monetary unit => બ્રિટીશ નાણાકીય એકમ
- british labour party => બ્રિટીશ લેબર પક્ષ
- british isles => બ્રિટિશ ટાપુઓ
- british imperial system => બ્રિટિશ ઇમ્પિરિયલ સિસ્ટમ
- british house of lords => બ્રિટિશ હાઉસ ઑફ લોર્ડ્સ
- british honduras => બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ
- british guiana => બ્રિટીશ ગુયાના
- british system => બ્રિટીશ વ્યવસ્થા
- british thermal unit => બ્રિટિશ થર્મલ યુનિટ
- british virgin islands => બ્રિટિશ વર્જીન આઇલેન્ડ્સ
- british west africa => બ્રિટિશ પશ્ચિમ આફ્રિકા
- british west indies => બ્રિટિશ વેસ્ટ ઇન્ડિઝ
- britisher => બ્રિટિશર
- britishism => બ્રિટીશપણું
- briton => બ્રિટન
- brits => બ્રિટ્સ
- britt => બ્રિટ
Definitions and Meaning of british shilling in English
british shilling (n)
a former monetary unit in Great Britain
FAQs About the word british shilling
બ્રિટીશ શિલિંગ
a former monetary unit in Great Britain
No synonyms found.
No antonyms found.
british pound sterling => બ્રિટિશ પાઉન્ડ સ્ટર્લિંગ, british pound => બ્રિટિશ પાઉન્ડ, british people => બ્રિટીશ લોકો, british monetary unit => બ્રિટીશ નાણાકીય એકમ, british labour party => બ્રિટીશ લેબર પક્ષ,