Gujarati Meaning of british house of lords
બ્રિટિશ હાઉસ ઑફ લોર્ડ્સ
Other Gujarati words related to બ્રિટિશ હાઉસ ઑફ લોર્ડ્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of british house of lords
- british honduras => બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ
- british guiana => બ્રિટીશ ગુયાના
- british empiricism => બ્રિટિશ અનુભવવાદ
- british empire => બ્રિટિશ સામ્રાજ્ય
- british east africa => બ્રિટિશ ઈસ્ટ આફ્રિકા
- british crown => બ્રિટિશ રાજ
- british commonwealth => બ્રિટીશ કોમનવેલ્થ
- british capital => બ્રિટિશ રાજધાની
- british capacity unit => બ્રિટિશ ક્ષમતા યુનિટ
- british cabinet => બ્રિટીશ કેબિનેટ
- british imperial system => બ્રિટિશ ઇમ્પિરિયલ સિસ્ટમ
- british isles => બ્રિટિશ ટાપુઓ
- british labour party => બ્રિટીશ લેબર પક્ષ
- british monetary unit => બ્રિટીશ નાણાકીય એકમ
- british people => બ્રિટીશ લોકો
- british pound => બ્રિટિશ પાઉન્ડ
- british pound sterling => બ્રિટિશ પાઉન્ડ સ્ટર્લિંગ
- british shilling => બ્રિટીશ શિલિંગ
- british system => બ્રિટીશ વ્યવસ્થા
- british thermal unit => બ્રિટિશ થર્મલ યુનિટ
Definitions and Meaning of british house of lords in English
british house of lords (n)
the upper house of the British parliament
FAQs About the word british house of lords
બ્રિટિશ હાઉસ ઑફ લોર્ડ્સ
the upper house of the British parliament
No synonyms found.
No antonyms found.
british honduras => બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ, british guiana => બ્રિટીશ ગુયાના, british empiricism => બ્રિટિશ અનુભવવાદ, british empire => બ્રિટિશ સામ્રાજ્ય, british east africa => બ્રિટિશ ઈસ્ટ આફ્રિકા,