Gujarati Meaning of british imperial system
બ્રિટિશ ઇમ્પિરિયલ સિસ્ટમ
Other Gujarati words related to બ્રિટિશ ઇમ્પિરિયલ સિસ્ટમ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of british imperial system
- british house of lords => બ્રિટિશ હાઉસ ઑફ લોર્ડ્સ
- british honduras => બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ
- british guiana => બ્રિટીશ ગુયાના
- british empiricism => બ્રિટિશ અનુભવવાદ
- british empire => બ્રિટિશ સામ્રાજ્ય
- british east africa => બ્રિટિશ ઈસ્ટ આફ્રિકા
- british crown => બ્રિટિશ રાજ
- british commonwealth => બ્રિટીશ કોમનવેલ્થ
- british capital => બ્રિટિશ રાજધાની
- british capacity unit => બ્રિટિશ ક્ષમતા યુનિટ
- british isles => બ્રિટિશ ટાપુઓ
- british labour party => બ્રિટીશ લેબર પક્ષ
- british monetary unit => બ્રિટીશ નાણાકીય એકમ
- british people => બ્રિટીશ લોકો
- british pound => બ્રિટિશ પાઉન્ડ
- british pound sterling => બ્રિટિશ પાઉન્ડ સ્ટર્લિંગ
- british shilling => બ્રિટીશ શિલિંગ
- british system => બ્રિટીશ વ્યવસ્થા
- british thermal unit => બ્રિટિશ થર્મલ યુનિટ
- british virgin islands => બ્રિટિશ વર્જીન આઇલેન્ડ્સ
Definitions and Meaning of british imperial system in English
british imperial system (n)
a system of weights and measures based on the foot and pound and second and pint
FAQs About the word british imperial system
બ્રિટિશ ઇમ્પિરિયલ સિસ્ટમ
a system of weights and measures based on the foot and pound and second and pint
No synonyms found.
No antonyms found.
british house of lords => બ્રિટિશ હાઉસ ઑફ લોર્ડ્સ, british honduras => બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ, british guiana => બ્રિટીશ ગુયાના, british empiricism => બ્રિટિશ અનુભવવાદ, british empire => બ્રિટિશ સામ્રાજ્ય,