Gujarati Meaning of british honduras
બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ
Other Gujarati words related to બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of british honduras
- british guiana => બ્રિટીશ ગુયાના
- british empiricism => બ્રિટિશ અનુભવવાદ
- british empire => બ્રિટિશ સામ્રાજ્ય
- british east africa => બ્રિટિશ ઈસ્ટ આફ્રિકા
- british crown => બ્રિટિશ રાજ
- british commonwealth => બ્રિટીશ કોમનવેલ્થ
- british capital => બ્રિટિશ રાજધાની
- british capacity unit => બ્રિટિશ ક્ષમતા યુનિટ
- british cabinet => બ્રિટીશ કેબિનેટ
- british => બ્રિટીશ
- british house of lords => બ્રિટિશ હાઉસ ઑફ લોર્ડ્સ
- british imperial system => બ્રિટિશ ઇમ્પિરિયલ સિસ્ટમ
- british isles => બ્રિટિશ ટાપુઓ
- british labour party => બ્રિટીશ લેબર પક્ષ
- british monetary unit => બ્રિટીશ નાણાકીય એકમ
- british people => બ્રિટીશ લોકો
- british pound => બ્રિટિશ પાઉન્ડ
- british pound sterling => બ્રિટિશ પાઉન્ડ સ્ટર્લિંગ
- british shilling => બ્રિટીશ શિલિંગ
- british system => બ્રિટીશ વ્યવસ્થા
Definitions and Meaning of british honduras in English
british honduras (n)
a country on the northeastern coast of Central America on the Caribbean; formerly under British control
FAQs About the word british honduras
બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ
a country on the northeastern coast of Central America on the Caribbean; formerly under British control
No synonyms found.
No antonyms found.
british guiana => બ્રિટીશ ગુયાના, british empiricism => બ્રિટિશ અનુભવવાદ, british empire => બ્રિટિશ સામ્રાજ્ય, british east africa => બ્રિટિશ ઈસ્ટ આફ્રિકા, british crown => બ્રિટિશ રાજ,