Gujarati Meaning of british empiricism
બ્રિટિશ અનુભવવાદ
Other Gujarati words related to બ્રિટિશ અનુભવવાદ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of british empiricism
- british empire => બ્રિટિશ સામ્રાજ્ય
- british east africa => બ્રિટિશ ઈસ્ટ આફ્રિકા
- british crown => બ્રિટિશ રાજ
- british commonwealth => બ્રિટીશ કોમનવેલ્થ
- british capital => બ્રિટિશ રાજધાની
- british capacity unit => બ્રિટિશ ક્ષમતા યુનિટ
- british cabinet => બ્રિટીશ કેબિનેટ
- british => બ્રિટીશ
- briticism => બ્રિટિસિઝમ
- brith => જન્મ
- british guiana => બ્રિટીશ ગુયાના
- british honduras => બ્રિટિશ હોન્ડુરાસ
- british house of lords => બ્રિટિશ હાઉસ ઑફ લોર્ડ્સ
- british imperial system => બ્રિટિશ ઇમ્પિરિયલ સિસ્ટમ
- british isles => બ્રિટિશ ટાપુઓ
- british labour party => બ્રિટીશ લેબર પક્ષ
- british monetary unit => બ્રિટીશ નાણાકીય એકમ
- british people => બ્રિટીશ લોકો
- british pound => બ્રિટિશ પાઉન્ડ
- british pound sterling => બ્રિટિશ પાઉન્ડ સ્ટર્લિંગ
Definitions and Meaning of british empiricism in English
british empiricism (n)
the predominant philosophical tradition in Great Britain since the 17th century
FAQs About the word british empiricism
બ્રિટિશ અનુભવવાદ
the predominant philosophical tradition in Great Britain since the 17th century
No synonyms found.
No antonyms found.
british empire => બ્રિટિશ સામ્રાજ્ય, british east africa => બ્રિટિશ ઈસ્ટ આફ્રિકા, british crown => બ્રિટિશ રાજ, british commonwealth => બ્રિટીશ કોમનવેલ્થ, british capital => બ્રિટિશ રાજધાની,