Tamil Meaning of baroness karen blixen
பேரனஸ் கரேன் பில்க்ஸன்
Other Tamil words related to பேரனஸ் கரேன் பில்க்ஸன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of baroness karen blixen
- baroness jackson of lodsworth => லாட்ஸ்வர்த்தின் பேரனஸ் ஜேக்ஸன்
- baroness emmusca orczy => பரோனஸ் எம்முஸ்கா ஆர்ஸி
- baroness dudevant => பேரனஸ் டுடுவெண்ட்
- baroness => பேரனஸ்
- baronduki => பரோணுட்கி
- baronage => பேரனேஜ்
- baron wilhelm von humboldt => பேரன் வில்ஹெம் வான் ஹம்போல்ட்
- baron verulam => பரோன் வெரூலம்
- baron snow of leicester => லீசெஸ்டர் பேரன் ஸ்னோ
- baron richard von krafft-ebing => பேரன் ரிச்சார்ட் வான் கிராஃப்ட்-எபிங்
- baroness thatcher of kesteven => கெஸ்டெவனின் பேரனஸ் தாட்சர்
- baronetage => பரோனேட்
- baronetcy => பரோனெட்சி
- baronetise => பரோனெட் ஆக்குதல்
- baronetize => பேரானெட் பட்டத்தை வழங்குதல்
- barong => பரோங்
- baronial => பெரோனியல்
- baronies => பரோனிஸ்
- baronne anne louise germaine necker de steal-holstein => பரோன் ஆன் லூயிஸ் ஜெர்மெய்ன் நெக்கர் டி ஸ்டீல்-ஹோல்ஸ்டீன்
- barony => பேரனி
Definitions and Meaning of baroness karen blixen in English
baroness karen blixen (n)
Danish writer who lived in Kenya for 19 years and is remembered for her writings about Africa (1885-1962)
FAQs About the word baroness karen blixen
பேரனஸ் கரேன் பில்க்ஸன்
Danish writer who lived in Kenya for 19 years and is remembered for her writings about Africa (1885-1962)
No synonyms found.
No antonyms found.
baroness jackson of lodsworth => லாட்ஸ்வர்த்தின் பேரனஸ் ஜேக்ஸன், baroness emmusca orczy => பரோனஸ் எம்முஸ்கா ஆர்ஸி, baroness dudevant => பேரனஸ் டுடுவெண்ட், baroness => பேரனஸ், baronduki => பரோணுட்கி,