Tamil Meaning of baroness jackson of lodsworth
லாட்ஸ்வர்த்தின் பேரனஸ் ஜேக்ஸன்
Other Tamil words related to லாட்ஸ்வர்த்தின் பேரனஸ் ஜேக்ஸன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of baroness jackson of lodsworth
- baroness emmusca orczy => பரோனஸ் எம்முஸ்கா ஆர்ஸி
- baroness dudevant => பேரனஸ் டுடுவெண்ட்
- baroness => பேரனஸ்
- baronduki => பரோணுட்கி
- baronage => பேரனேஜ்
- baron wilhelm von humboldt => பேரன் வில்ஹெம் வான் ஹம்போல்ட்
- baron verulam => பரோன் வெரூலம்
- baron snow of leicester => லீசெஸ்டர் பேரன் ஸ்னோ
- baron richard von krafft-ebing => பேரன் ரிச்சார்ட் வான் கிராஃப்ட்-எபிங்
- baron olivier of birghton => பிரைட்டனின் பேரன் ஒலிவியர்
- baroness karen blixen => பேரனஸ் கரேன் பில்க்ஸன்
- baroness thatcher of kesteven => கெஸ்டெவனின் பேரனஸ் தாட்சர்
- baronetage => பரோனேட்
- baronetcy => பரோனெட்சி
- baronetise => பரோனெட் ஆக்குதல்
- baronetize => பேரானெட் பட்டத்தை வழங்குதல்
- barong => பரோங்
- baronial => பெரோனியல்
- baronies => பரோனிஸ்
- baronne anne louise germaine necker de steal-holstein => பரோன் ஆன் லூயிஸ் ஜெர்மெய்ன் நெக்கர் டி ஸ்டீல்-ஹோல்ஸ்டீன்
Definitions and Meaning of baroness jackson of lodsworth in English
baroness jackson of lodsworth (n)
English economist and conservationist (1914-1981)
FAQs About the word baroness jackson of lodsworth
லாட்ஸ்வர்த்தின் பேரனஸ் ஜேக்ஸன்
English economist and conservationist (1914-1981)
No synonyms found.
No antonyms found.
baroness emmusca orczy => பரோனஸ் எம்முஸ்கா ஆர்ஸி, baroness dudevant => பேரனஸ் டுடுவெண்ட், baroness => பேரனஸ், baronduki => பரோணுட்கி, baronage => பேரனேஜ்,