Tamil Meaning of baronage
பேரனேஜ்
Other Tamil words related to பேரனேஜ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of baronage
- baron wilhelm von humboldt => பேரன் வில்ஹெம் வான் ஹம்போல்ட்
- baron verulam => பரோன் வெரூலம்
- baron snow of leicester => லீசெஸ்டர் பேரன் ஸ்னோ
- baron richard von krafft-ebing => பேரன் ரிச்சார்ட் வான் கிராஃப்ட்-எபிங்
- baron olivier of birghton => பிரைட்டனின் பேரன் ஒலிவியர்
- baron munchausen => பேரன் முன்ச்சாசென்
- baron lloyd webber of sydmonton => சிட்மண்டனின் பேரன் லாயிட் வெப்பர்
- baron lister => பரோன் லிஸ்டர்
- baron karl wilhelm von humboldt => பரோன் கார்லில் வில்ஹெல்ம் வான் ஹம்போல்ட்
- baron karl maria friedrich ernst von weber => பாரன் கார்ல் மரியா பிரிட்ரிக் எர்னஸ் வெபர்
- baronduki => பரோணுட்கி
- baroness => பேரனஸ்
- baroness dudevant => பேரனஸ் டுடுவெண்ட்
- baroness emmusca orczy => பரோனஸ் எம்முஸ்கா ஆர்ஸி
- baroness jackson of lodsworth => லாட்ஸ்வர்த்தின் பேரனஸ் ஜேக்ஸன்
- baroness karen blixen => பேரனஸ் கரேன் பில்க்ஸன்
- baroness thatcher of kesteven => கெஸ்டெவனின் பேரனஸ் தாட்சர்
- baronetage => பரோனேட்
- baronetcy => பரோனெட்சி
- baronetise => பரோனெட் ஆக்குதல்
Definitions and Meaning of baronage in English
baronage (n)
the peers of a kingdom considered as a group
baronage (n.)
The whole body of barons or peers.
The dignity or rank of a baron.
The land which gives title to a baron.
FAQs About the word baronage
பேரனேஜ்
the peers of a kingdom considered as a groupThe whole body of barons or peers., The dignity or rank of a baron., The land which gives title to a baron.
No synonyms found.
No antonyms found.
baron wilhelm von humboldt => பேரன் வில்ஹெம் வான் ஹம்போல்ட், baron verulam => பரோன் வெரூலம், baron snow of leicester => லீசெஸ்டர் பேரன் ஸ்னோ, baron richard von krafft-ebing => பேரன் ரிச்சார்ட் வான் கிராஃப்ட்-எபிங், baron olivier of birghton => பிரைட்டனின் பேரன் ஒலிவியர்,