Tamil Meaning of baron verulam
பரோன் வெரூலம்
Other Tamil words related to பரோன் வெரூலம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of baron verulam
- baron snow of leicester => லீசெஸ்டர் பேரன் ஸ்னோ
- baron richard von krafft-ebing => பேரன் ரிச்சார்ட் வான் கிராஃப்ட்-எபிங்
- baron olivier of birghton => பிரைட்டனின் பேரன் ஒலிவியர்
- baron munchausen => பேரன் முன்ச்சாசென்
- baron lloyd webber of sydmonton => சிட்மண்டனின் பேரன் லாயிட் வெப்பர்
- baron lister => பரோன் லிஸ்டர்
- baron karl wilhelm von humboldt => பரோன் கார்லில் வில்ஹெல்ம் வான் ஹம்போல்ட்
- baron karl maria friedrich ernst von weber => பாரன் கார்ல் மரியா பிரிட்ரிக் எர்னஸ் வெபர்
- baron hugh caswall tremenheere dowding => பேரன் ஹியூ காஸ்வால் டிரெமன்ஹீர் டவுடிங்
- baron hermann ludwig ferdinand von helmholtz => பாரன் ஹெர்மன் லுட்விஜ் ஃபெர்டினாண்ட் வான் ஹெல்மோல்ட்ஸ்
- baron wilhelm von humboldt => பேரன் வில்ஹெம் வான் ஹம்போல்ட்
- baronage => பேரனேஜ்
- baronduki => பரோணுட்கி
- baroness => பேரனஸ்
- baroness dudevant => பேரனஸ் டுடுவெண்ட்
- baroness emmusca orczy => பரோனஸ் எம்முஸ்கா ஆர்ஸி
- baroness jackson of lodsworth => லாட்ஸ்வர்த்தின் பேரனஸ் ஜேக்ஸன்
- baroness karen blixen => பேரனஸ் கரேன் பில்க்ஸன்
- baroness thatcher of kesteven => கெஸ்டெவனின் பேரனஸ் தாட்சர்
- baronetage => பரோனேட்
Definitions and Meaning of baron verulam in English
baron verulam (n)
English statesman and philosopher; precursor of British empiricism; advocated inductive reasoning (1561-1626)
FAQs About the word baron verulam
பரோன் வெரூலம்
English statesman and philosopher; precursor of British empiricism; advocated inductive reasoning (1561-1626)
No synonyms found.
No antonyms found.
baron snow of leicester => லீசெஸ்டர் பேரன் ஸ்னோ, baron richard von krafft-ebing => பேரன் ரிச்சார்ட் வான் கிராஃப்ட்-எபிங், baron olivier of birghton => பிரைட்டனின் பேரன் ஒலிவியர், baron munchausen => பேரன் முன்ச்சாசென், baron lloyd webber of sydmonton => சிட்மண்டனின் பேரன் லாயிட் வெப்பர்,