Tamil Meaning of baronetise
பரோனெட் ஆக்குதல்
Other Tamil words related to பரோனெட் ஆக்குதல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of baronetise
- baronetcy => பரோனெட்சி
- baronetage => பரோனேட்
- baroness thatcher of kesteven => கெஸ்டெவனின் பேரனஸ் தாட்சர்
- baroness karen blixen => பேரனஸ் கரேன் பில்க்ஸன்
- baroness jackson of lodsworth => லாட்ஸ்வர்த்தின் பேரனஸ் ஜேக்ஸன்
- baroness emmusca orczy => பரோனஸ் எம்முஸ்கா ஆர்ஸி
- baroness dudevant => பேரனஸ் டுடுவெண்ட்
- baroness => பேரனஸ்
- baronduki => பரோணுட்கி
- baronage => பேரனேஜ்
- baronetize => பேரானெட் பட்டத்தை வழங்குதல்
- barong => பரோங்
- baronial => பெரோனியல்
- baronies => பரோனிஸ்
- baronne anne louise germaine necker de steal-holstein => பரோன் ஆன் லூயிஸ் ஜெர்மெய்ன் நெக்கர் டி ஸ்டீல்-ஹோல்ஸ்டீன்
- barony => பேரனி
- baroque => பரோக்
- baroque era => பரோக் காலம்
- baroque period => பரோக் காலம்
- baroqueness => பரோக்
Definitions and Meaning of baronetise in English
baronetise (v)
confer baronetcy upon
FAQs About the word baronetise
பரோனெட் ஆக்குதல்
confer baronetcy upon
No synonyms found.
No antonyms found.
baronetcy => பரோனெட்சி, baronetage => பரோனேட், baroness thatcher of kesteven => கெஸ்டெவனின் பேரனஸ் தாட்சர், baroness karen blixen => பேரனஸ் கரேன் பில்க்ஸன், baroness jackson of lodsworth => லாட்ஸ்வர்த்தின் பேரனஸ் ஜேக்ஸன்,