Tamil Meaning of barong
பரோங்
Other Tamil words related to பரோங்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of barong
- baronetize => பேரானெட் பட்டத்தை வழங்குதல்
- baronetise => பரோனெட் ஆக்குதல்
- baronetcy => பரோனெட்சி
- baronetage => பரோனேட்
- baroness thatcher of kesteven => கெஸ்டெவனின் பேரனஸ் தாட்சர்
- baroness karen blixen => பேரனஸ் கரேன் பில்க்ஸன்
- baroness jackson of lodsworth => லாட்ஸ்வர்த்தின் பேரனஸ் ஜேக்ஸன்
- baroness emmusca orczy => பரோனஸ் எம்முஸ்கா ஆர்ஸி
- baroness dudevant => பேரனஸ் டுடுவெண்ட்
- baroness => பேரனஸ்
- baronial => பெரோனியல்
- baronies => பரோனிஸ்
- baronne anne louise germaine necker de steal-holstein => பரோன் ஆன் லூயிஸ் ஜெர்மெய்ன் நெக்கர் டி ஸ்டீல்-ஹோல்ஸ்டீன்
- barony => பேரனி
- baroque => பரோக்
- baroque era => பரோக் காலம்
- baroque period => பரோக் காலம்
- baroqueness => பரோக்
- baroreceptor => பரோரிசெப்டர்
- barosaur => பரோசாரஸ்
Definitions and Meaning of barong in English
barong (n)
a knife resembling a cleaver; used in the Philippines
barong (n.)
A kind of cutting weapon with a thick back and thin razorlike edge, used by the Moros of the Philippine Islands.
FAQs About the word barong
பரோங்
a knife resembling a cleaver; used in the PhilippinesA kind of cutting weapon with a thick back and thin razorlike edge, used by the Moros of the Philippine Isl
No synonyms found.
No antonyms found.
baronetize => பேரானெட் பட்டத்தை வழங்குதல், baronetise => பரோனெட் ஆக்குதல், baronetcy => பரோனெட்சி, baronetage => பரோனேட், baroness thatcher of kesteven => கெஸ்டெவனின் பேரனஸ் தாட்சர்,