Gujarati Meaning of baronduki
બારોન્ડુકી
Other Gujarati words related to બારોન્ડુકી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of baronduki
- baronage => બેરાનેજ
- baron wilhelm von humboldt => બેરોન વિલ્હેમ વોન હમ્બોલ્ડટ
- baron verulam => બેરન વેરુલામ
- baron snow of leicester => લેસ્ટરના બેરોન સ્નો
- baron richard von krafft-ebing => બેરન રિચાર્ડ વોન ક્રાફ્ટ-એબિંગ
- baron olivier of birghton => બેરન ઓલિવિયર ઓફ બ્રિઘ્ટન
- baron munchausen => બેરન મ્યુનચાઉસેન
- baron lloyd webber of sydmonton => સિડમોન્ટનનો બેરન લોયડ વેબર
- baron lister => બેરન લિસ્ટર
- baron karl wilhelm von humboldt => બેરોન કાર્લ વીલ્હાઇમ ફોન હમ્બોલ્ડ્ટ
- baroness => બેરાનેસ
- baroness dudevant => બેરોનેસ ડ્યુડેવંટ
- baroness emmusca orczy => બેરોનેસ એમ્મુસ્કા ઓર્ઝી
- baroness jackson of lodsworth => બેરોનસ જેકસન ઓફ લોડસવર્થ
- baroness karen blixen => બેરોનેસ કેરેન બ્લિકસન
- baroness thatcher of kesteven => બેરોનેસ થેચર ઑફ કેસ્ટીવેન
- baronetage => બારોનેટેજ
- baronetcy => બેરોનેટસી
- baronetise => બેરોનેટની પદવી આપવી
- baronetize => બારોનેટનો દરજ્જો આપવો
Definitions and Meaning of baronduki in English
baronduki (n)
terrestrial Siberian squirrel
FAQs About the word baronduki
બારોન્ડુકી
terrestrial Siberian squirrel
No synonyms found.
No antonyms found.
baronage => બેરાનેજ, baron wilhelm von humboldt => બેરોન વિલ્હેમ વોન હમ્બોલ્ડટ, baron verulam => બેરન વેરુલામ, baron snow of leicester => લેસ્ટરના બેરોન સ્નો, baron richard von krafft-ebing => બેરન રિચાર્ડ વોન ક્રાફ્ટ-એબિંગ,