Gujarati Meaning of baroness dudevant
બેરોનેસ ડ્યુડેવંટ
Other Gujarati words related to બેરોનેસ ડ્યુડેવંટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of baroness dudevant
- baroness => બેરાનેસ
- baronduki => બારોન્ડુકી
- baronage => બેરાનેજ
- baron wilhelm von humboldt => બેરોન વિલ્હેમ વોન હમ્બોલ્ડટ
- baron verulam => બેરન વેરુલામ
- baron snow of leicester => લેસ્ટરના બેરોન સ્નો
- baron richard von krafft-ebing => બેરન રિચાર્ડ વોન ક્રાફ્ટ-એબિંગ
- baron olivier of birghton => બેરન ઓલિવિયર ઓફ બ્રિઘ્ટન
- baron munchausen => બેરન મ્યુનચાઉસેન
- baron lloyd webber of sydmonton => સિડમોન્ટનનો બેરન લોયડ વેબર
- baroness emmusca orczy => બેરોનેસ એમ્મુસ્કા ઓર્ઝી
- baroness jackson of lodsworth => બેરોનસ જેકસન ઓફ લોડસવર્થ
- baroness karen blixen => બેરોનેસ કેરેન બ્લિકસન
- baroness thatcher of kesteven => બેરોનેસ થેચર ઑફ કેસ્ટીવેન
- baronetage => બારોનેટેજ
- baronetcy => બેરોનેટસી
- baronetise => બેરોનેટની પદવી આપવી
- baronetize => બારોનેટનો દરજ્જો આપવો
- barong => બરોંગ
- baronial => બેરોનિયલ
Definitions and Meaning of baroness dudevant in English
baroness dudevant (n)
French writer known for works concerning women's rights and independence (1804-1876)
FAQs About the word baroness dudevant
બેરોનેસ ડ્યુડેવંટ
French writer known for works concerning women's rights and independence (1804-1876)
No synonyms found.
No antonyms found.
baroness => બેરાનેસ, baronduki => બારોન્ડુકી, baronage => બેરાનેજ, baron wilhelm von humboldt => બેરોન વિલ્હેમ વોન હમ્બોલ્ડટ, baron verulam => બેરન વેરુલામ,