Gujarati Meaning of baroness thatcher of kesteven
બેરોનેસ થેચર ઑફ કેસ્ટીવેન
Other Gujarati words related to બેરોનેસ થેચર ઑફ કેસ્ટીવેન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of baroness thatcher of kesteven
- baroness karen blixen => બેરોનેસ કેરેન બ્લિકસન
- baroness jackson of lodsworth => બેરોનસ જેકસન ઓફ લોડસવર્થ
- baroness emmusca orczy => બેરોનેસ એમ્મુસ્કા ઓર્ઝી
- baroness dudevant => બેરોનેસ ડ્યુડેવંટ
- baroness => બેરાનેસ
- baronduki => બારોન્ડુકી
- baronage => બેરાનેજ
- baron wilhelm von humboldt => બેરોન વિલ્હેમ વોન હમ્બોલ્ડટ
- baron verulam => બેરન વેરુલામ
- baron snow of leicester => લેસ્ટરના બેરોન સ્નો
- baronetage => બારોનેટેજ
- baronetcy => બેરોનેટસી
- baronetise => બેરોનેટની પદવી આપવી
- baronetize => બારોનેટનો દરજ્જો આપવો
- barong => બરોંગ
- baronial => બેરોનિયલ
- baronies => બેરોનીઝ
- baronne anne louise germaine necker de steal-holstein => બેરન ઍન લૂઇઝ ગર્મેન નેકર ડે સ્ટીલ-હોલેસ્ટીન
- barony => બેરોની
- baroque => બારોક
Definitions and Meaning of baroness thatcher of kesteven in English
baroness thatcher of kesteven (n)
British stateswoman; first woman to serve as Prime Minister (born in 1925)
FAQs About the word baroness thatcher of kesteven
બેરોનેસ થેચર ઑફ કેસ્ટીવેન
British stateswoman; first woman to serve as Prime Minister (born in 1925)
No synonyms found.
No antonyms found.
baroness karen blixen => બેરોનેસ કેરેન બ્લિકસન, baroness jackson of lodsworth => બેરોનસ જેકસન ઓફ લોડસવર્થ, baroness emmusca orczy => બેરોનેસ એમ્મુસ્કા ઓર્ઝી, baroness dudevant => બેરોનેસ ડ્યુડેવંટ, baroness => બેરાનેસ,