Gujarati Meaning of baroness
બેરાનેસ
Other Gujarati words related to બેરાનેસ
Nearest Words of baroness
- baronduki => બારોન્ડુકી
- baronage => બેરાનેજ
- baron wilhelm von humboldt => બેરોન વિલ્હેમ વોન હમ્બોલ્ડટ
- baron verulam => બેરન વેરુલામ
- baron snow of leicester => લેસ્ટરના બેરોન સ્નો
- baron richard von krafft-ebing => બેરન રિચાર્ડ વોન ક્રાફ્ટ-એબિંગ
- baron olivier of birghton => બેરન ઓલિવિયર ઓફ બ્રિઘ્ટન
- baron munchausen => બેરન મ્યુનચાઉસેન
- baron lloyd webber of sydmonton => સિડમોન્ટનનો બેરન લોયડ વેબર
- baron lister => બેરન લિસ્ટર
- baroness dudevant => બેરોનેસ ડ્યુડેવંટ
- baroness emmusca orczy => બેરોનેસ એમ્મુસ્કા ઓર્ઝી
- baroness jackson of lodsworth => બેરોનસ જેકસન ઓફ લોડસવર્થ
- baroness karen blixen => બેરોનેસ કેરેન બ્લિકસન
- baroness thatcher of kesteven => બેરોનેસ થેચર ઑફ કેસ્ટીવેન
- baronetage => બારોનેટેજ
- baronetcy => બેરોનેટસી
- baronetise => બેરોનેટની પદવી આપવી
- baronetize => બારોનેટનો દરજ્જો આપવો
- barong => બરોંગ
Definitions and Meaning of baroness in English
baroness (n)
a noblewoman who holds the rank of baron or who is the wife or widow of a baron
baroness (n.)
A baron's wife; also, a lady who holds the baronial title in her own right; as, the Burdett-Coutts.
FAQs About the word baroness
બેરાનેસ
a noblewoman who holds the rank of baron or who is the wife or widow of a baronA baron's wife; also, a lady who holds the baronial title in her own right; as, t
કાઉન્ટેસ,ડચેસ,માર્કિયોનેસ,માર્કીસ,અભિજાત મહિલા,રાજકુમારી,રાણી,વિસ્કાઉન્ટેસ,ડેમ,વીધવા રાણી
No antonyms found.
baronduki => બારોન્ડુકી, baronage => બેરાનેજ, baron wilhelm von humboldt => બેરોન વિલ્હેમ વોન હમ્બોલ્ડટ, baron verulam => બેરન વેરુલામ, baron snow of leicester => લેસ્ટરના બેરોન સ્નો,