Gujarati Meaning of baron wilhelm von humboldt
બેરોન વિલ્હેમ વોન હમ્બોલ્ડટ
Other Gujarati words related to બેરોન વિલ્હેમ વોન હમ્બોલ્ડટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of baron wilhelm von humboldt
- baron verulam => બેરન વેરુલામ
- baron snow of leicester => લેસ્ટરના બેરોન સ્નો
- baron richard von krafft-ebing => બેરન રિચાર્ડ વોન ક્રાફ્ટ-એબિંગ
- baron olivier of birghton => બેરન ઓલિવિયર ઓફ બ્રિઘ્ટન
- baron munchausen => બેરન મ્યુનચાઉસેન
- baron lloyd webber of sydmonton => સિડમોન્ટનનો બેરન લોયડ વેબર
- baron lister => બેરન લિસ્ટર
- baron karl wilhelm von humboldt => બેરોન કાર્લ વીલ્હાઇમ ફોન હમ્બોલ્ડ્ટ
- baron karl maria friedrich ernst von weber => બેરન કાર્લ મેરીયા ફ્રિડ્રિચ એર્ન્સ્ટ વોન વેબર
- baron hugh caswall tremenheere dowding => બેરન હ્યુ કેસવોલ ટ્રેમેનહીર ડાઉનિંગ
- baronage => બેરાનેજ
- baronduki => બારોન્ડુકી
- baroness => બેરાનેસ
- baroness dudevant => બેરોનેસ ડ્યુડેવંટ
- baroness emmusca orczy => બેરોનેસ એમ્મુસ્કા ઓર્ઝી
- baroness jackson of lodsworth => બેરોનસ જેકસન ઓફ લોડસવર્થ
- baroness karen blixen => બેરોનેસ કેરેન બ્લિકસન
- baroness thatcher of kesteven => બેરોનેસ થેચર ઑફ કેસ્ટીવેન
- baronetage => બારોનેટેજ
- baronetcy => બેરોનેટસી
Definitions and Meaning of baron wilhelm von humboldt in English
baron wilhelm von humboldt (n)
German philologist noted for his studies of the relation between language and culture (1767-1835)
FAQs About the word baron wilhelm von humboldt
બેરોન વિલ્હેમ વોન હમ્બોલ્ડટ
German philologist noted for his studies of the relation between language and culture (1767-1835)
No synonyms found.
No antonyms found.
baron verulam => બેરન વેરુલામ, baron snow of leicester => લેસ્ટરના બેરોન સ્નો, baron richard von krafft-ebing => બેરન રિચાર્ડ વોન ક્રાફ્ટ-એબિંગ, baron olivier of birghton => બેરન ઓલિવિયર ઓફ બ્રિઘ્ટન, baron munchausen => બેરન મ્યુનચાઉસેન,