Tamil Meaning of alexander selkirk
அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
Other Tamil words related to அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alexander selkirk
- alexander selcraig => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
- alexander pushkin => அலெக்சாண்டர் புஷ்கின்
- alexander pope => அலெக்ஸாண்டர் போப்
- alexander melville bell => அலெக்சாண்டர் மெல்வில் பெல்
- alexander isayevich solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் இசாயெவிச் சோல்சனிட்ஸின்
- alexander iii => அலெக்சாண்டர் III
- alexander ii => அலெக்சாண்டர் II
- alexander i => அலெக்சாண்டர் முதலாம்
- alexander hamilton => அலெக்சாண்டர் ஹாமில்டன்
- alexander graham bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
- alexander the great => அலெக்சாண்டர் தி கிரேட்
- alexander the liberator => அலெக்சாண்டர் த லிபரேட்டர்
- alexander vi => ஆறாம் அலெக்சாண்டர்
- alexander wilson => அலெக்சாண்டர் வில்சன்
- alexander woollcott => அலெக்சாண்டர் வூல்காட்
- alexanders => அலெக்ஸாண்டர்ஸ்
- alexandre dumas => அலெக்சாண்ட்ரே டுமாஸ்
- alexandre emile jean yersin => அலெக்சாண்ட்ரே எமில் ஜீன் யெர்சின்
- alexandre gustave eiffel => அலெக்சாண்டர் குஸ்தாவ் ஐஃபல்
- alexandre yersin => அலெக்சாண்டர் யெர்சின்
Definitions and Meaning of alexander selkirk in English
alexander selkirk (n)
Scottish sailor who was put ashore on a deserted island off the coast of Chile for five years (providing the basis for Daniel Defoe's novel about Robinson Crusoe) (1676-1721)
FAQs About the word alexander selkirk
அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
Scottish sailor who was put ashore on a deserted island off the coast of Chile for five years (providing the basis for Daniel Defoe's novel about Robinson Cruso
No synonyms found.
No antonyms found.
alexander selcraig => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க், alexander pushkin => அலெக்சாண்டர் புஷ்கின், alexander pope => அலெக்ஸாண்டர் போப், alexander melville bell => அலெக்சாண்டர் மெல்வில் பெல், alexander isayevich solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் இசாயெவிச் சோல்சனிட்ஸின்,