Tamil Meaning of alexander graham bell
அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
Other Tamil words related to அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alexander graham bell
- alexander fleming => அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங்
- alexander calder => அலெக்ஸாண்டர் கால்டர்
- alexander bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
- alexander archipelago => அலெக்சாண்டர் தீவுக்கூட்டம்
- alexander alexandrovich blok => அலெக்சாண்டர் அலெக்சாண்ட்ரோவிச் ப்ளாக்
- alexander => அலெக்சாண்டர்
- alex haley => அலெக்ஸ் ஹாலே
- alex boncayao brigade => அலெக்ஸ் போன்சாயோ பிரிவு
- alewives => அலெவைவ்ஸ்
- alew => ஆலே
- alexander hamilton => அலெக்சாண்டர் ஹாமில்டன்
- alexander i => அலெக்சாண்டர் முதலாம்
- alexander ii => அலெக்சாண்டர் II
- alexander iii => அலெக்சாண்டர் III
- alexander isayevich solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் இசாயெவிச் சோல்சனிட்ஸின்
- alexander melville bell => அலெக்சாண்டர் மெல்வில் பெல்
- alexander pope => அலெக்ஸாண்டர் போப்
- alexander pushkin => அலெக்சாண்டர் புஷ்கின்
- alexander selcraig => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
- alexander selkirk => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
Definitions and Meaning of alexander graham bell in English
alexander graham bell (n)
United States inventor (born in Scotland) of the telephone (1847-1922)
FAQs About the word alexander graham bell
அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
United States inventor (born in Scotland) of the telephone (1847-1922)
No synonyms found.
No antonyms found.
alexander fleming => அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங், alexander calder => அலெக்ஸாண்டர் கால்டர், alexander bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல், alexander archipelago => அலெக்சாண்டர் தீவுக்கூட்டம், alexander alexandrovich blok => அலெக்சாண்டர் அலெக்சாண்ட்ரோவிச் ப்ளாக்,