Tamil Meaning of alexander melville bell
அலெக்சாண்டர் மெல்வில் பெல்
Other Tamil words related to அலெக்சாண்டர் மெல்வில் பெல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alexander melville bell
- alexander isayevich solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் இசாயெவிச் சோல்சனிட்ஸின்
- alexander iii => அலெக்சாண்டர் III
- alexander ii => அலெக்சாண்டர் II
- alexander i => அலெக்சாண்டர் முதலாம்
- alexander hamilton => அலெக்சாண்டர் ஹாமில்டன்
- alexander graham bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
- alexander fleming => அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங்
- alexander calder => அலெக்ஸாண்டர் கால்டர்
- alexander bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
- alexander archipelago => அலெக்சாண்டர் தீவுக்கூட்டம்
- alexander pope => அலெக்ஸாண்டர் போப்
- alexander pushkin => அலெக்சாண்டர் புஷ்கின்
- alexander selcraig => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
- alexander selkirk => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
- alexander the great => அலெக்சாண்டர் தி கிரேட்
- alexander the liberator => அலெக்சாண்டர் த லிபரேட்டர்
- alexander vi => ஆறாம் அலெக்சாண்டர்
- alexander wilson => அலெக்சாண்டர் வில்சன்
- alexander woollcott => அலெக்சாண்டர் வூல்காட்
- alexanders => அலெக்ஸாண்டர்ஸ்
Definitions and Meaning of alexander melville bell in English
alexander melville bell (n)
a phonetician and father of Alexander Graham Bell (1819-1905)
FAQs About the word alexander melville bell
அலெக்சாண்டர் மெல்வில் பெல்
a phonetician and father of Alexander Graham Bell (1819-1905)
No synonyms found.
No antonyms found.
alexander isayevich solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் இசாயெவிச் சோல்சனிட்ஸின், alexander iii => அலெக்சாண்டர் III, alexander ii => அலெக்சாண்டர் II, alexander i => அலெக்சாண்டர் முதலாம், alexander hamilton => அலெக்சாண்டர் ஹாமில்டன்,