Tamil Meaning of alexander isayevich solzhenitsyn
அலெக்சாண்டர் இசாயெவிச் சோல்சனிட்ஸின்
Other Tamil words related to அலெக்சாண்டர் இசாயெவிச் சோல்சனிட்ஸின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alexander isayevich solzhenitsyn
- alexander iii => அலெக்சாண்டர் III
- alexander ii => அலெக்சாண்டர் II
- alexander i => அலெக்சாண்டர் முதலாம்
- alexander hamilton => அலெக்சாண்டர் ஹாமில்டன்
- alexander graham bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
- alexander fleming => அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங்
- alexander calder => அலெக்ஸாண்டர் கால்டர்
- alexander bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
- alexander archipelago => அலெக்சாண்டர் தீவுக்கூட்டம்
- alexander alexandrovich blok => அலெக்சாண்டர் அலெக்சாண்ட்ரோவிச் ப்ளாக்
- alexander melville bell => அலெக்சாண்டர் மெல்வில் பெல்
- alexander pope => அலெக்ஸாண்டர் போப்
- alexander pushkin => அலெக்சாண்டர் புஷ்கின்
- alexander selcraig => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
- alexander selkirk => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
- alexander the great => அலெக்சாண்டர் தி கிரேட்
- alexander the liberator => அலெக்சாண்டர் த லிபரேட்டர்
- alexander vi => ஆறாம் அலெக்சாண்டர்
- alexander wilson => அலெக்சாண்டர் வில்சன்
- alexander woollcott => அலெக்சாண்டர் வூல்காட்
Definitions and Meaning of alexander isayevich solzhenitsyn in English
alexander isayevich solzhenitsyn (n)
Soviet writer and political dissident whose novels exposed the brutality of Soviet labor camps (born in 1918)
FAQs About the word alexander isayevich solzhenitsyn
அலெக்சாண்டர் இசாயெவிச் சோல்சனிட்ஸின்
Soviet writer and political dissident whose novels exposed the brutality of Soviet labor camps (born in 1918)
No synonyms found.
No antonyms found.
alexander iii => அலெக்சாண்டர் III, alexander ii => அலெக்சாண்டர் II, alexander i => அலெக்சாண்டர் முதலாம், alexander hamilton => அலெக்சாண்டர் ஹாமில்டன், alexander graham bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்,