Tamil Meaning of alexander iii
அலெக்சாண்டர் III
Other Tamil words related to அலெக்சாண்டர் III
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alexander iii
- alexander ii => அலெக்சாண்டர் II
- alexander i => அலெக்சாண்டர் முதலாம்
- alexander hamilton => அலெக்சாண்டர் ஹாமில்டன்
- alexander graham bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
- alexander fleming => அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங்
- alexander calder => அலெக்ஸாண்டர் கால்டர்
- alexander bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
- alexander archipelago => அலெக்சாண்டர் தீவுக்கூட்டம்
- alexander alexandrovich blok => அலெக்சாண்டர் அலெக்சாண்ட்ரோவிச் ப்ளாக்
- alexander => அலெக்சாண்டர்
- alexander isayevich solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் இசாயெவிச் சோல்சனிட்ஸின்
- alexander melville bell => அலெக்சாண்டர் மெல்வில் பெல்
- alexander pope => அலெக்ஸாண்டர் போப்
- alexander pushkin => அலெக்சாண்டர் புஷ்கின்
- alexander selcraig => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
- alexander selkirk => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
- alexander the great => அலெக்சாண்டர் தி கிரேட்
- alexander the liberator => அலெக்சாண்டர் த லிபரேட்டர்
- alexander vi => ஆறாம் அலெக்சாண்டர்
- alexander wilson => அலெக்சாண்டர் வில்சன்
Definitions and Meaning of alexander iii in English
alexander iii (n)
son of Alexander II who was czar of Russia (1845-1894)
FAQs About the word alexander iii
அலெக்சாண்டர் III
son of Alexander II who was czar of Russia (1845-1894)
No synonyms found.
No antonyms found.
alexander ii => அலெக்சாண்டர் II, alexander i => அலெக்சாண்டர் முதலாம், alexander hamilton => அலெக்சாண்டர் ஹாமில்டன், alexander graham bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல், alexander fleming => அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங்,