Tamil Meaning of alexander hamilton
அலெக்சாண்டர் ஹாமில்டன்
Other Tamil words related to அலெக்சாண்டர் ஹாமில்டன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alexander hamilton
- alexander graham bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
- alexander fleming => அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங்
- alexander calder => அலெக்ஸாண்டர் கால்டர்
- alexander bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல்
- alexander archipelago => அலெக்சாண்டர் தீவுக்கூட்டம்
- alexander alexandrovich blok => அலெக்சாண்டர் அலெக்சாண்ட்ரோவிச் ப்ளாக்
- alexander => அலெக்சாண்டர்
- alex haley => அலெக்ஸ் ஹாலே
- alex boncayao brigade => அலெக்ஸ் போன்சாயோ பிரிவு
- alewives => அலெவைவ்ஸ்
- alexander i => அலெக்சாண்டர் முதலாம்
- alexander ii => அலெக்சாண்டர் II
- alexander iii => அலெக்சாண்டர் III
- alexander isayevich solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் இசாயெவிச் சோல்சனிட்ஸின்
- alexander melville bell => அலெக்சாண்டர் மெல்வில் பெல்
- alexander pope => அலெக்ஸாண்டர் போப்
- alexander pushkin => அலெக்சாண்டர் புஷ்கின்
- alexander selcraig => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
- alexander selkirk => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
- alexander the great => அலெக்சாண்டர் தி கிரேட்
Definitions and Meaning of alexander hamilton in English
alexander hamilton (n)
United States statesman and leader of the Federalists; as the first Secretary of the Treasury he establish a federal bank; was mortally wounded in a duel with Aaron Burr (1755-1804)
FAQs About the word alexander hamilton
அலெக்சாண்டர் ஹாமில்டன்
United States statesman and leader of the Federalists; as the first Secretary of the Treasury he establish a federal bank; was mortally wounded in a duel with A
No synonyms found.
No antonyms found.
alexander graham bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல், alexander fleming => அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங், alexander calder => அலெக்ஸாண்டர் கால்டர், alexander bell => அலெக்சாண்டர் கிரஹாம் பெல், alexander archipelago => அலெக்சாண்டர் தீவுக்கூட்டம்,