Tamil Meaning of alexanders
அலெக்ஸாண்டர்ஸ்
Other Tamil words related to அலெக்ஸாண்டர்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alexanders
- alexander woollcott => அலெக்சாண்டர் வூல்காட்
- alexander wilson => அலெக்சாண்டர் வில்சன்
- alexander vi => ஆறாம் அலெக்சாண்டர்
- alexander the liberator => அலெக்சாண்டர் த லிபரேட்டர்
- alexander the great => அலெக்சாண்டர் தி கிரேட்
- alexander selkirk => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
- alexander selcraig => அலெக்சாண்டர் செல்கிர்க்
- alexander pushkin => அலெக்சாண்டர் புஷ்கின்
- alexander pope => அலெக்ஸாண்டர் போப்
- alexander melville bell => அலெக்சாண்டர் மெல்வில் பெல்
- alexandre dumas => அலெக்சாண்ட்ரே டுமாஸ்
- alexandre emile jean yersin => அலெக்சாண்ட்ரே எமில் ஜீன் யெர்சின்
- alexandre gustave eiffel => அலெக்சாண்டர் குஸ்தாவ் ஐஃபல்
- alexandre yersin => அலெக்சாண்டர் யெர்சின்
- alexandria => அலெக்ஸாண்ட்ரியா
- alexandria senna => அலெக்ஸ்சான்ட்ரியா சென்னா
- alexandrian => அலெக்ஸாண்ட்ரியன்
- alexandrian laurel => அலெக்ஸாண்ட்ரியன் லாரல்
- alexandrian senna => அலெக்ஸாண்ட்ரியன் சென்னா
- alexandrine => அலெக்சாண்ட்ரின்
Definitions and Meaning of alexanders in English
alexanders (n)
European herb somewhat resembling celery widely naturalized in Britain coastal regions and often cultivated as a potherb
alexanders (n.)
Alt. of Alisanders
FAQs About the word alexanders
அலெக்ஸாண்டர்ஸ்
European herb somewhat resembling celery widely naturalized in Britain coastal regions and often cultivated as a potherbAlt. of Alisanders
No synonyms found.
No antonyms found.
alexander woollcott => அலெக்சாண்டர் வூல்காட், alexander wilson => அலெக்சாண்டர் வில்சன், alexander vi => ஆறாம் அலெக்சாண்டர், alexander the liberator => அலெக்சாண்டர் த லிபரேட்டர், alexander the great => அலெக்சாண்டர் தி கிரேட்,