Tamil Meaning of alexandrine
அலெக்சாண்ட்ரின்
Other Tamil words related to அலெக்சாண்ட்ரின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alexandrine
- alexandrian senna => அலெக்ஸாண்ட்ரியன் சென்னா
- alexandrian laurel => அலெக்ஸாண்ட்ரியன் லாரல்
- alexandrian => அலெக்ஸாண்ட்ரியன்
- alexandria senna => அலெக்ஸ்சான்ட்ரியா சென்னா
- alexandria => அலெக்ஸாண்ட்ரியா
- alexandre yersin => அலெக்சாண்டர் யெர்சின்
- alexandre gustave eiffel => அலெக்சாண்டர் குஸ்தாவ் ஐஃபல்
- alexandre emile jean yersin => அலெக்சாண்ட்ரே எமில் ஜீன் யெர்சின்
- alexandre dumas => அலெக்சாண்ட்ரே டுமாஸ்
- alexanders => அலெக்ஸாண்டர்ஸ்
- alexandrite => அலெக்ஸாண்ட்ரைட்
- alexia => அலெக்ஸியா
- alexic => அலெக்ஸிக்
- alexipharmac => அலெக்சிபர்மாக்
- alexipharmacal => அலெக்ஸிபார்மாக்கல்
- alexipharmic => அலெக்ஸிபார்மிக்
- alexipharmical => அலெக்சிஃபார்மிகல்
- alexipyretic => காய்ச்சல் குறைக்கூடிய
- alexis carrel => அலெக்ஸிஸ் கேர்ல்
- alexis de tocqueville => அலெக்ஸிஸ் டி டோக்வில்
Definitions and Meaning of alexandrine in English
alexandrine (n)
(prosody) a line of verse that has six iambic feet
alexandrine (a.)
Belonging to Alexandria; Alexandrian.
alexandrine (n.)
A kind of verse consisting in English of twelve syllables.
FAQs About the word alexandrine
அலெக்சாண்ட்ரின்
(prosody) a line of verse that has six iambic feetBelonging to Alexandria; Alexandrian., A kind of verse consisting in English of twelve syllables.
No synonyms found.
No antonyms found.
alexandrian senna => அலெக்ஸாண்ட்ரியன் சென்னா, alexandrian laurel => அலெக்ஸாண்ட்ரியன் லாரல், alexandrian => அலெக்ஸாண்ட்ரியன், alexandria senna => அலெக்ஸ்சான்ட்ரியா சென்னா, alexandria => அலெக்ஸாண்ட்ரியா,