Tamil Meaning of alexandria
அலெக்ஸாண்ட்ரியா
Other Tamil words related to அலெக்ஸாண்ட்ரியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alexandria
- alexandre yersin => அலெக்சாண்டர் யெர்சின்
- alexandre gustave eiffel => அலெக்சாண்டர் குஸ்தாவ் ஐஃபல்
- alexandre emile jean yersin => அலெக்சாண்ட்ரே எமில் ஜீன் யெர்சின்
- alexandre dumas => அலெக்சாண்ட்ரே டுமாஸ்
- alexanders => அலெக்ஸாண்டர்ஸ்
- alexander woollcott => அலெக்சாண்டர் வூல்காட்
- alexander wilson => அலெக்சாண்டர் வில்சன்
- alexander vi => ஆறாம் அலெக்சாண்டர்
- alexander the liberator => அலெக்சாண்டர் த லிபரேட்டர்
- alexander the great => அலெக்சாண்டர் தி கிரேட்
- alexandria senna => அலெக்ஸ்சான்ட்ரியா சென்னா
- alexandrian => அலெக்ஸாண்ட்ரியன்
- alexandrian laurel => அலெக்ஸாண்ட்ரியன் லாரல்
- alexandrian senna => அலெக்ஸாண்ட்ரியன் சென்னா
- alexandrine => அலெக்சாண்ட்ரின்
- alexandrite => அலெக்ஸாண்ட்ரைட்
- alexia => அலெக்ஸியா
- alexic => அலெக்ஸிக்
- alexipharmac => அலெக்சிபர்மாக்
- alexipharmacal => அலெக்ஸிபார்மாக்கல்
Definitions and Meaning of alexandria in English
alexandria (n)
a town in Louisiana on the Red River
the chief port of Egypt; located on the western edge of the Nile delta on the Mediterranean Sea; founded by Alexander the Great; the capital of ancient Egypt
FAQs About the word alexandria
அலெக்ஸாண்ட்ரியா
a town in Louisiana on the Red River, the chief port of Egypt; located on the western edge of the Nile delta on the Mediterranean Sea; founded by Alexander the
No synonyms found.
No antonyms found.
alexandre yersin => அலெக்சாண்டர் யெர்சின், alexandre gustave eiffel => அலெக்சாண்டர் குஸ்தாவ் ஐஃபல், alexandre emile jean yersin => அலெக்சாண்ட்ரே எமில் ஜீன் யெர்சின், alexandre dumas => அலெக்சாண்ட்ரே டுமாஸ், alexanders => அலெக்ஸாண்டர்ஸ்,