Tamil Meaning of william tindale
வில்லியம் டின்டேல்
Other Tamil words related to வில்லியம் டின்டேல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william tindale
- william tindal => வில்லியம் டிண்டால்
- william thornton => வில்லியம் தோர்ன்டன்
- william thompson => வில்லியம் தாம்சன்
- william the conqueror => வில்லியம் தி கான்கவர்
- william tell => வில்லியம் டெல்
- william tecumseh sherman => வில்லியம் டெக்கும்சே ஷெர்மன்
- william tatem tilden jr. => வில்லியம் டேட்டம் டில்டன் ஜூனியர்
- william sydney porter => வில்லியம் சிட்னி போர்ட்டர்
- william styron => வில்லியம் ஸ்டைரன்
- william stubbs => வில்லியம் ஸ்டப்பஸ்
- william tyndale => வில்லியம் டின்டேல்
- william walton => வில்லியம் வால்டன்
- william wilkie collins => வில்லியம் வில்க்கி காலின்ஸ்
- william wordsworth => வில்லியம் வர்ட்ஸ்வர்த்
- william wycherley => வில்லியம் விச்செர்லி
- william wyler => வில்லியம் வைலர்
- william wymark jacobs => வில்லியம் வைமார்க் ஜேக்கப்ஸ்
- williams => வில்லியம்ஸ்
- williams syndrome => வில்லியம்ஸ் சிண்ட்ரோம்
- williamstown => வில்லியம்ஸ்டவுன்
Definitions and Meaning of william tindale in English
william tindale (n)
English translator and Protestant martyr; his translation of the Bible into English (which later formed the basis for the King James Version) aroused ecclesiastical opposition; he left England in 1524 and was burned at the stake in Antwerp as a heretic (1494-1536)
FAQs About the word william tindale
வில்லியம் டின்டேல்
English translator and Protestant martyr; his translation of the Bible into English (which later formed the basis for the King James Version) aroused ecclesiast
No synonyms found.
No antonyms found.
william tindal => வில்லியம் டிண்டால், william thornton => வில்லியம் தோர்ன்டன், william thompson => வில்லியம் தாம்சன், william the conqueror => வில்லியம் தி கான்கவர், william tell => வில்லியம் டெல்,