Tamil Meaning of williams syndrome
வில்லியம்ஸ் சிண்ட்ரோம்
Other Tamil words related to வில்லியம்ஸ் சிண்ட்ரோம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of williams syndrome
- williams => வில்லியம்ஸ்
- william wymark jacobs => வில்லியம் வைமார்க் ஜேக்கப்ஸ்
- william wyler => வில்லியம் வைலர்
- william wycherley => வில்லியம் விச்செர்லி
- william wordsworth => வில்லியம் வர்ட்ஸ்வர்த்
- william wilkie collins => வில்லியம் வில்க்கி காலின்ஸ்
- william walton => வில்லியம் வால்டன்
- william tyndale => வில்லியம் டின்டேல்
- william tindale => வில்லியம் டின்டேல்
- william tindal => வில்லியம் டிண்டால்
Definitions and Meaning of williams syndrome in English
williams syndrome (n)
a rare congenital disorder associated with deletion of genetic material in chromosome 7; characterized by mental deficiency and some growth deficiency and elfin faces but an overly social personality and a remarkable gift for vocabulary
FAQs About the word williams syndrome
வில்லியம்ஸ் சிண்ட்ரோம்
a rare congenital disorder associated with deletion of genetic material in chromosome 7; characterized by mental deficiency and some growth deficiency and elfin
No synonyms found.
No antonyms found.
williams => வில்லியம்ஸ், william wymark jacobs => வில்லியம் வைமார்க் ஜேக்கப்ஸ், william wyler => வில்லியம் வைலர், william wycherley => வில்லியம் விச்செர்லி, william wordsworth => வில்லியம் வர்ட்ஸ்வர்த்,