Tamil Meaning of williams
வில்லியம்ஸ்
Other Tamil words related to வில்லியம்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of williams
- william wymark jacobs => வில்லியம் வைமார்க் ஜேக்கப்ஸ்
- william wyler => வில்லியம் வைலர்
- william wycherley => வில்லியம் விச்செர்லி
- william wordsworth => வில்லியம் வர்ட்ஸ்வர்த்
- william wilkie collins => வில்லியம் வில்க்கி காலின்ஸ்
- william walton => வில்லியம் வால்டன்
- william tyndale => வில்லியம் டின்டேல்
- william tindale => வில்லியம் டின்டேல்
- william tindal => வில்லியம் டிண்டால்
- william thornton => வில்லியம் தோர்ன்டன்
- williams syndrome => வில்லியம்ஸ் சிண்ட்ரோம்
- williamstown => வில்லியம்ஸ்டவுன்
- willie howard mays jr. => வில்லி ஹவார்ட் மேஸ் ஜூனியர்
- willie mays => வில்லி மேஸ்
- willier => வில்லியர்
- willies => நடுக்கம்
- willing => விருப்பமுள்ள
- willing and able => விருப்பமும் திறனும்
- willingly => மனமுவந்து
- willingness => விருப்பம்
Definitions and Meaning of williams in English
williams (n)
United States country singer and songwriter (1923-1953)
English philosopher credited with reviving the field of moral philosophy (1929-2003)
United States poet (1883-1963)
United States baseball player noted as a hitter (1918-2002)
English clergyman and colonist who was expelled from Massachusetts for criticizing Puritanism; he founded Providence in 1636 and obtained a royal charter for Rhode Island in 1663 (1603-1683)
United States playwright (1911-1983)
FAQs About the word williams
வில்லியம்ஸ்
United States country singer and songwriter (1923-1953), English philosopher credited with reviving the field of moral philosophy (1929-2003), United States poe
No synonyms found.
No antonyms found.
william wymark jacobs => வில்லியம் வைமார்க் ஜேக்கப்ஸ், william wyler => வில்லியம் வைலர், william wycherley => வில்லியம் விச்செர்லி, william wordsworth => வில்லியம் வர்ட்ஸ்வர்த், william wilkie collins => வில்லியம் வில்க்கி காலின்ஸ்,