Tamil Meaning of willier
வில்லியர்
Other Tamil words related to வில்லியர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of willier
- willie mays => வில்லி மேஸ்
- willie howard mays jr. => வில்லி ஹவார்ட் மேஸ் ஜூனியர்
- williamstown => வில்லியம்ஸ்டவுன்
- williams syndrome => வில்லியம்ஸ் சிண்ட்ரோம்
- williams => வில்லியம்ஸ்
- william wymark jacobs => வில்லியம் வைமார்க் ஜேக்கப்ஸ்
- william wyler => வில்லியம் வைலர்
- william wycherley => வில்லியம் விச்செர்லி
- william wordsworth => வில்லியம் வர்ட்ஸ்வர்த்
- william wilkie collins => வில்லியம் வில்க்கி காலின்ஸ்
Definitions and Meaning of willier in English
willier (n.)
One who works at a willying machine.
FAQs About the word willier
வில்லியர்
One who works at a willying machine.
No synonyms found.
No antonyms found.
willie mays => வில்லி மேஸ், willie howard mays jr. => வில்லி ஹவார்ட் மேஸ் ஜூனியர், williamstown => வில்லியம்ஸ்டவுன், williams syndrome => வில்லியம்ஸ் சிண்ட்ரோம், williams => வில்லியம்ஸ்,