Tamil Meaning of william stubbs
வில்லியம் ஸ்டப்பஸ்
Other Tamil words related to வில்லியம் ஸ்டப்பஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william stubbs
- william strickland => வில்லியம் ஸ்ட்ரிக்லாண்ட்
- william stanley jevons => வில்லியம் ஸ்டான்லி ஜெவான்ஸ்
- william somerset maugham => வில்லியம் சோமர்செட் மாஹம்
- william shakspere => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்
- william shakespeare => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்
- william seward burroughs => வில்லியம் சேவர்ட் பர்ரோஸ்
- william schwenk gilbert => வில்லியம் ஸ்வென்க் கில்பர்ட்
- william saroyan => வில்லியம் சரோயன்
- william s. gilbert => வில்லியம் எஸ்.கில்பர்ட்
- william s. burroughs => வில்லியம் எஸ். பர்ரோஸ்
- william styron => வில்லியம் ஸ்டைரன்
- william sydney porter => வில்லியம் சிட்னி போர்ட்டர்
- william tatem tilden jr. => வில்லியம் டேட்டம் டில்டன் ஜூனியர்
- william tecumseh sherman => வில்லியம் டெக்கும்சே ஷெர்மன்
- william tell => வில்லியம் டெல்
- william the conqueror => வில்லியம் தி கான்கவர்
- william thompson => வில்லியம் தாம்சன்
- william thornton => வில்லியம் தோர்ன்டன்
- william tindal => வில்லியம் டிண்டால்
- william tindale => வில்லியம் டின்டேல்
Definitions and Meaning of william stubbs in English
william stubbs (n)
English historian noted for his constitutional history of medieval England (1825-1901)
FAQs About the word william stubbs
வில்லியம் ஸ்டப்பஸ்
English historian noted for his constitutional history of medieval England (1825-1901)
No synonyms found.
No antonyms found.
william strickland => வில்லியம் ஸ்ட்ரிக்லாண்ட், william stanley jevons => வில்லியம் ஸ்டான்லி ஜெவான்ஸ், william somerset maugham => வில்லியம் சோமர்செட் மாஹம், william shakspere => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர், william shakespeare => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்,