Tamil Meaning of william tell
வில்லியம் டெல்
Other Tamil words related to வில்லியம் டெல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william tell
- william tecumseh sherman => வில்லியம் டெக்கும்சே ஷெர்மன்
- william tatem tilden jr. => வில்லியம் டேட்டம் டில்டன் ஜூனியர்
- william sydney porter => வில்லியம் சிட்னி போர்ட்டர்
- william styron => வில்லியம் ஸ்டைரன்
- william stubbs => வில்லியம் ஸ்டப்பஸ்
- william strickland => வில்லியம் ஸ்ட்ரிக்லாண்ட்
- william stanley jevons => வில்லியம் ஸ்டான்லி ஜெவான்ஸ்
- william somerset maugham => வில்லியம் சோமர்செட் மாஹம்
- william shakspere => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்
- william shakespeare => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்
- william the conqueror => வில்லியம் தி கான்கவர்
- william thompson => வில்லியம் தாம்சன்
- william thornton => வில்லியம் தோர்ன்டன்
- william tindal => வில்லியம் டிண்டால்
- william tindale => வில்லியம் டின்டேல்
- william tyndale => வில்லியம் டின்டேல்
- william walton => வில்லியம் வால்டன்
- william wilkie collins => வில்லியம் வில்க்கி காலின்ஸ்
- william wordsworth => வில்லியம் வர்ட்ஸ்வர்த்
- william wycherley => வில்லியம் விச்செர்லி
Definitions and Meaning of william tell in English
william tell (n)
a Swiss patriot who lived in the early 14th century and who was renowned for his skill as an archer; according to legend an Austrian governor compelled him to shoot an apple from his son's head with his crossbow (which he did successfully without mishap)
FAQs About the word william tell
வில்லியம் டெல்
a Swiss patriot who lived in the early 14th century and who was renowned for his skill as an archer; according to legend an Austrian governor compelled him to s
No synonyms found.
No antonyms found.
william tecumseh sherman => வில்லியம் டெக்கும்சே ஷெர்மன், william tatem tilden jr. => வில்லியம் டேட்டம் டில்டன் ஜூனியர், william sydney porter => வில்லியம் சிட்னி போர்ட்டர், william styron => வில்லியம் ஸ்டைரன், william stubbs => வில்லியம் ஸ்டப்பஸ்,