Tamil Meaning of william sydney porter
வில்லியம் சிட்னி போர்ட்டர்
Other Tamil words related to வில்லியம் சிட்னி போர்ட்டர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william sydney porter
- william styron => வில்லியம் ஸ்டைரன்
- william stubbs => வில்லியம் ஸ்டப்பஸ்
- william strickland => வில்லியம் ஸ்ட்ரிக்லாண்ட்
- william stanley jevons => வில்லியம் ஸ்டான்லி ஜெவான்ஸ்
- william somerset maugham => வில்லியம் சோமர்செட் மாஹம்
- william shakspere => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்
- william shakespeare => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்
- william seward burroughs => வில்லியம் சேவர்ட் பர்ரோஸ்
- william schwenk gilbert => வில்லியம் ஸ்வென்க் கில்பர்ட்
- william saroyan => வில்லியம் சரோயன்
- william tatem tilden jr. => வில்லியம் டேட்டம் டில்டன் ஜூனியர்
- william tecumseh sherman => வில்லியம் டெக்கும்சே ஷெர்மன்
- william tell => வில்லியம் டெல்
- william the conqueror => வில்லியம் தி கான்கவர்
- william thompson => வில்லியம் தாம்சன்
- william thornton => வில்லியம் தோர்ன்டன்
- william tindal => வில்லியம் டிண்டால்
- william tindale => வில்லியம் டின்டேல்
- william tyndale => வில்லியம் டின்டேல்
- william walton => வில்லியம் வால்டன்
Definitions and Meaning of william sydney porter in English
william sydney porter (n)
United States writer of short stories whose pen name was O. Henry (1862-1910)
FAQs About the word william sydney porter
வில்லியம் சிட்னி போர்ட்டர்
United States writer of short stories whose pen name was O. Henry (1862-1910)
No synonyms found.
No antonyms found.
william styron => வில்லியம் ஸ்டைரன், william stubbs => வில்லியம் ஸ்டப்பஸ், william strickland => வில்லியம் ஸ்ட்ரிக்லாண்ட், william stanley jevons => வில்லியம் ஸ்டான்லி ஜெவான்ஸ், william somerset maugham => வில்லியம் சோமர்செட் மாஹம்,