Tamil Meaning of william stanley jevons
வில்லியம் ஸ்டான்லி ஜெவான்ஸ்
Other Tamil words related to வில்லியம் ஸ்டான்லி ஜெவான்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william stanley jevons
- william somerset maugham => வில்லியம் சோமர்செட் மாஹம்
- william shakspere => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்
- william shakespeare => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்
- william seward burroughs => வில்லியம் சேவர்ட் பர்ரோஸ்
- william schwenk gilbert => வில்லியம் ஸ்வென்க் கில்பர்ட்
- william saroyan => வில்லியம் சரோயன்
- william s. gilbert => வில்லியம் எஸ்.கில்பர்ட்
- william s. burroughs => வில்லியம் எஸ். பர்ரோஸ்
- william rufus => வில்லியம் ரூஃபஸ்
- william rowan hamilton => வில்லியம் ரோவன் ஹேமில்டன்
- william strickland => வில்லியம் ஸ்ட்ரிக்லாண்ட்
- william stubbs => வில்லியம் ஸ்டப்பஸ்
- william styron => வில்லியம் ஸ்டைரன்
- william sydney porter => வில்லியம் சிட்னி போர்ட்டர்
- william tatem tilden jr. => வில்லியம் டேட்டம் டில்டன் ஜூனியர்
- william tecumseh sherman => வில்லியம் டெக்கும்சே ஷெர்மன்
- william tell => வில்லியம் டெல்
- william the conqueror => வில்லியம் தி கான்கவர்
- william thompson => வில்லியம் தாம்சன்
- william thornton => வில்லியம் தோர்ன்டன்
Definitions and Meaning of william stanley jevons in English
william stanley jevons (n)
English economist and logician who contributed to the development of the theory of marginal utility (1835-1882)
FAQs About the word william stanley jevons
வில்லியம் ஸ்டான்லி ஜெவான்ஸ்
English economist and logician who contributed to the development of the theory of marginal utility (1835-1882)
No synonyms found.
No antonyms found.
william somerset maugham => வில்லியம் சோமர்செட் மாஹம், william shakspere => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர், william shakespeare => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர், william seward burroughs => வில்லியம் சேவர்ட் பர்ரோஸ், william schwenk gilbert => வில்லியம் ஸ்வென்க் கில்பர்ட்,