Tamil Meaning of william rufus
வில்லியம் ரூஃபஸ்
Other Tamil words related to வில்லியம் ரூஃபஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william rufus
- william rowan hamilton => வில்லியம் ரோவன் ஹேமில்டன்
- william rose benet => வில்லியம் ரோஸ் பெனட்
- william richard morris => வில்லியம் ரிச்சர்ட் மோரிஸ்
- william rehnquist => வில்லியம் ரெஹ்ன்க்விஸ்ட்
- william randolph hearst => வில்லியம் ரான்டால்ப் ஹெர்ஸ்ட்
- william ralph inge => வில்லியம் ரால்ப் இஞ்ச்
- william pitt => வில்லியம் பிட்
- william penn adair rogers => வில்லியம் பென் அடைர் ரோஜர்ஸ்
- william penn => வில்லியம் பென்
- william patterson => வில்லியம் பேட்டர்சன்
- william s. burroughs => வில்லியம் எஸ். பர்ரோஸ்
- william s. gilbert => வில்லியம் எஸ்.கில்பர்ட்
- william saroyan => வில்லியம் சரோயன்
- william schwenk gilbert => வில்லியம் ஸ்வென்க் கில்பர்ட்
- william seward burroughs => வில்லியம் சேவர்ட் பர்ரோஸ்
- william shakespeare => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்
- william shakspere => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்
- william somerset maugham => வில்லியம் சோமர்செட் மாஹம்
- william stanley jevons => வில்லியம் ஸ்டான்லி ஜெவான்ஸ்
- william strickland => வில்லியம் ஸ்ட்ரிக்லாண்ட்
Definitions and Meaning of william rufus in English
william rufus (n)
the second son of William the Conqueror who succeeded him as King of England (1056-1100)
FAQs About the word william rufus
வில்லியம் ரூஃபஸ்
the second son of William the Conqueror who succeeded him as King of England (1056-1100)
No synonyms found.
No antonyms found.
william rowan hamilton => வில்லியம் ரோவன் ஹேமில்டன், william rose benet => வில்லியம் ரோஸ் பெனட், william richard morris => வில்லியம் ரிச்சர்ட் மோரிஸ், william rehnquist => வில்லியம் ரெஹ்ன்க்விஸ்ட், william randolph hearst => வில்லியம் ரான்டால்ப் ஹெர்ஸ்ட்,