Tamil Meaning of william penn adair rogers
வில்லியம் பென் அடைர் ரோஜர்ஸ்
Other Tamil words related to வில்லியம் பென் அடைர் ரோஜர்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william penn adair rogers
- william penn => வில்லியம் பென்
- william patterson => வில்லியம் பேட்டர்சன்
- william of wykeham => வில்லியம் ஆஃப் வைகெஹாம்
- william of orange => ஆரஞ்சின் வில்லியம்
- william of ockham => வில்லியம் ஆஃப் ஓக்கம்
- william of occam => வில்லியம் ஆஃப் ஓக்காம்
- william nunn lipscom jr. => வில்லியம் நன் லிப்ஸ்கோம் ஜூனியர்
- william morris => வில்லியம் மோரிஸ்
- william mitchell => வில்லியம் மிட்செல்
- william mckinley => வில்லியம் மெக்கின்லி
- william pitt => வில்லியம் பிட்
- william ralph inge => வில்லியம் ரால்ப் இஞ்ச்
- william randolph hearst => வில்லியம் ரான்டால்ப் ஹெர்ஸ்ட்
- william rehnquist => வில்லியம் ரெஹ்ன்க்விஸ்ட்
- william richard morris => வில்லியம் ரிச்சர்ட் மோரிஸ்
- william rose benet => வில்லியம் ரோஸ் பெனட்
- william rowan hamilton => வில்லியம் ரோவன் ஹேமில்டன்
- william rufus => வில்லியம் ரூஃபஸ்
- william s. burroughs => வில்லியம் எஸ். பர்ரோஸ்
- william s. gilbert => வில்லியம் எஸ்.கில்பர்ட்
Definitions and Meaning of william penn adair rogers in English
william penn adair rogers (n)
United States humorist remembered for his homespun commentary on politics and American society (1879-1935)
FAQs About the word william penn adair rogers
வில்லியம் பென் அடைர் ரோஜர்ஸ்
United States humorist remembered for his homespun commentary on politics and American society (1879-1935)
No synonyms found.
No antonyms found.
william penn => வில்லியம் பென், william patterson => வில்லியம் பேட்டர்சன், william of wykeham => வில்லியம் ஆஃப் வைகெஹாம், william of orange => ஆரஞ்சின் வில்லியம், william of ockham => வில்லியம் ஆஃப் ஓக்கம்,