Tamil Meaning of william of wykeham
வில்லியம் ஆஃப் வைகெஹாம்
Other Tamil words related to வில்லியம் ஆஃப் வைகெஹாம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william of wykeham
- william of orange => ஆரஞ்சின் வில்லியம்
- william of ockham => வில்லியம் ஆஃப் ஓக்கம்
- william of occam => வில்லியம் ஆஃப் ஓக்காம்
- william nunn lipscom jr. => வில்லியம் நன் லிப்ஸ்கோம் ஜூனியர்
- william morris => வில்லியம் மோரிஸ்
- william mitchell => வில்லியம் மிட்செல்
- william mckinley => வில்லியம் மெக்கின்லி
- william maxwell aitken => வில்லியம் மாக்ஸ்வெல் ஐட்கென்
- william makepeace thackeray => வில்லியம் மெக்பீஸ் தக்கரே
- william lloyd garrison => வில்லியம் லாயிட் காரிசன்
- william patterson => வில்லியம் பேட்டர்சன்
- william penn => வில்லியம் பென்
- william penn adair rogers => வில்லியம் பென் அடைர் ரோஜர்ஸ்
- william pitt => வில்லியம் பிட்
- william ralph inge => வில்லியம் ரால்ப் இஞ்ச்
- william randolph hearst => வில்லியம் ரான்டால்ப் ஹெர்ஸ்ட்
- william rehnquist => வில்லியம் ரெஹ்ன்க்விஸ்ட்
- william richard morris => வில்லியம் ரிச்சர்ட் மோரிஸ்
- william rose benet => வில்லியம் ரோஸ் பெனட்
- william rowan hamilton => வில்லியம் ரோவன் ஹேமில்டன்
Definitions and Meaning of william of wykeham in English
william of wykeham (n)
English prelate and statesman; founded a college at Oxford and Winchester College in Winchester; served as chancellor of England and bishop of Winchester (1324-1404)
FAQs About the word william of wykeham
வில்லியம் ஆஃப் வைகெஹாம்
English prelate and statesman; founded a college at Oxford and Winchester College in Winchester; served as chancellor of England and bishop of Winchester (1324-
No synonyms found.
No antonyms found.
william of orange => ஆரஞ்சின் வில்லியம், william of ockham => வில்லியம் ஆஃப் ஓக்கம், william of occam => வில்லியம் ஆஃப் ஓக்காம், william nunn lipscom jr. => வில்லியம் நன் லிப்ஸ்கோம் ஜூனியர், william morris => வில்லியம் மோரிஸ்,