Tamil Meaning of william shockley
william shockley
Other Tamil words related to william shockley
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of william shockley
- william shakspere => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்
- william shakespeare => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர்
- william seward burroughs => வில்லியம் சேவர்ட் பர்ரோஸ்
- william schwenk gilbert => வில்லியம் ஸ்வென்க் கில்பர்ட்
- william saroyan => வில்லியம் சரோயன்
- william s. gilbert => வில்லியம் எஸ்.கில்பர்ட்
- william s. burroughs => வில்லியம் எஸ். பர்ரோஸ்
- william rufus => வில்லியம் ரூஃபஸ்
- william rowan hamilton => வில்லியம் ரோவன் ஹேமில்டன்
- william rose benet => வில்லியம் ரோஸ் பெனட்
- william somerset maugham => வில்லியம் சோமர்செட் மாஹம்
- william stanley jevons => வில்லியம் ஸ்டான்லி ஜெவான்ஸ்
- william strickland => வில்லியம் ஸ்ட்ரிக்லாண்ட்
- william stubbs => வில்லியம் ஸ்டப்பஸ்
- william styron => வில்லியம் ஸ்டைரன்
- william sydney porter => வில்லியம் சிட்னி போர்ட்டர்
- william tatem tilden jr. => வில்லியம் டேட்டம் டில்டன் ஜூனியர்
- william tecumseh sherman => வில்லியம் டெக்கும்சே ஷெர்மன்
- william tell => வில்லியம் டெல்
- william the conqueror => வில்லியம் தி கான்கவர்
Definitions and Meaning of william shockley in English
william shockley (n)
United States physicist (born in England) who contributed to the development of the electronic transistor (1910-1989)
FAQs About the word william shockley
Definition not available
United States physicist (born in England) who contributed to the development of the electronic transistor (1910-1989)
No synonyms found.
No antonyms found.
william shakspere => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர், william shakespeare => வில்லியம் ஷேக்ஸ்பியர், william seward burroughs => வில்லியம் சேவர்ட் பர்ரோஸ், william schwenk gilbert => வில்லியம் ஸ்வென்க் கில்பர்ட், william saroyan => வில்லியம் சரோயன்,