Tamil Meaning of thomas de quincey
தாமஸ் டி குயின்ஸி
Other Tamil words related to தாமஸ் டி குயின்ஸி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thomas de quincey
- thomas crawford => தாமஸ் க்ரஃபோர்ட்
- thomas clayton wolfe => தாமஸ் கிளைடன் வுல்ஃப்
- thomas chippendale => தாமஸ் சிப்பெண்டேல்
- thomas carlyle => தாமஸ் கார்லைல்
- thomas carew => தாமஸ் கேரியூ
- thomas bradley => தாமஸ் பிராட்லி
- thomas bowdler => தாமஸ் போட்லர்
- thomas bayes => தாமஸ் பேய்ஸ்
- thomas babington macaulay => தாமஸ் பாபிங்டன் மெக்காலே
- thomas augustus watson => தாமஸ் அகஸ்டஸ் வாட்சன்
- thomas decker => தாமஸ் டெக்கர்
- thomas dekker => தாமஸ் டெக்கர்
- thomas edison => தாமஸ் எடிசன்
- thomas gainsborough => தாமஸ் கெய்ன்ஸ்பரோ
- thomas gray => தாமஸ் கிரே
- thomas hardy => தாமஸ் ஹார்டி
- thomas hart benton => தாமஸ் ஹார்ட் பென்டன்
- thomas hastings => தாமஸ் ஹாஸ்டிங்ஸ்
- thomas henry huxley => தாமஸ் ஹென்றி ஹக்ஸ்லி
- thomas higginson => தாமஸ் ஹிகின்சன்
Definitions and Meaning of thomas de quincey in English
thomas de quincey (n)
English writer who described the psychological effects of addiction to opium (1785-1859)
FAQs About the word thomas de quincey
தாமஸ் டி குயின்ஸி
English writer who described the psychological effects of addiction to opium (1785-1859)
No synonyms found.
No antonyms found.
thomas crawford => தாமஸ் க்ரஃபோர்ட், thomas clayton wolfe => தாமஸ் கிளைடன் வுல்ஃப், thomas chippendale => தாமஸ் சிப்பெண்டேல், thomas carlyle => தாமஸ் கார்லைல், thomas carew => தாமஸ் கேரியூ,