Tamil Meaning of thomas higginson
தாமஸ் ஹிகின்சன்
Other Tamil words related to தாமஸ் ஹிகின்சன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thomas higginson
- thomas henry huxley => தாமஸ் ஹென்றி ஹக்ஸ்லி
- thomas hastings => தாமஸ் ஹாஸ்டிங்ஸ்
- thomas hart benton => தாமஸ் ஹார்ட் பென்டன்
- thomas hardy => தாமஸ் ஹார்டி
- thomas gray => தாமஸ் கிரே
- thomas gainsborough => தாமஸ் கெய்ன்ஸ்பரோ
- thomas edison => தாமஸ் எடிசன்
- thomas dekker => தாமஸ் டெக்கர்
- thomas decker => தாமஸ் டெக்கர்
- thomas de quincey => தாமஸ் டி குயின்ஸி
- thomas hobbes => தாமஸ் ஹாப்ஸ்
- thomas hodgkin => தாமஸ் ஹாஜ்கின்
- thomas hopkins gallaudet => தாமஸ் ஹாப்கின்ஸ் காலாடெட்
- thomas hunt morgan => தாமஸ் ஹன்ட் மார்கன்
- thomas huxley => தாமஸ் ஹக்ஸ்லி
- thomas j. hanks => தாமஸ் ஜே ஹாங்க்ஸ்
- thomas j. jackson => தாமஸ் ஜே. ஜாக்சன்
- thomas jefferson => தாமஸ் ஜெஃபர்சன்
- thomas jonathan jackson => வின்சென்ட் ஃபுவென்டஸ் சப்பெத்ரா
- thomas kid => தாமஸ் கிட்
Definitions and Meaning of thomas higginson in English
thomas higginson (n)
United States writer and soldier who led the first Black regiment in the Union Army (1823-1911)
FAQs About the word thomas higginson
தாமஸ் ஹிகின்சன்
United States writer and soldier who led the first Black regiment in the Union Army (1823-1911)
No synonyms found.
No antonyms found.
thomas henry huxley => தாமஸ் ஹென்றி ஹக்ஸ்லி, thomas hastings => தாமஸ் ஹாஸ்டிங்ஸ், thomas hart benton => தாமஸ் ஹார்ட் பென்டன், thomas hardy => தாமஸ் ஹார்டி, thomas gray => தாமஸ் கிரே,