Tamil Meaning of thomas hodgkin
தாமஸ் ஹாஜ்கின்
Other Tamil words related to தாமஸ் ஹாஜ்கின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thomas hodgkin
- thomas hobbes => தாமஸ் ஹாப்ஸ்
- thomas higginson => தாமஸ் ஹிகின்சன்
- thomas henry huxley => தாமஸ் ஹென்றி ஹக்ஸ்லி
- thomas hastings => தாமஸ் ஹாஸ்டிங்ஸ்
- thomas hart benton => தாமஸ் ஹார்ட் பென்டன்
- thomas hardy => தாமஸ் ஹார்டி
- thomas gray => தாமஸ் கிரே
- thomas gainsborough => தாமஸ் கெய்ன்ஸ்பரோ
- thomas edison => தாமஸ் எடிசன்
- thomas dekker => தாமஸ் டெக்கர்
- thomas hopkins gallaudet => தாமஸ் ஹாப்கின்ஸ் காலாடெட்
- thomas hunt morgan => தாமஸ் ஹன்ட் மார்கன்
- thomas huxley => தாமஸ் ஹக்ஸ்லி
- thomas j. hanks => தாமஸ் ஜே ஹாங்க்ஸ்
- thomas j. jackson => தாமஸ் ஜே. ஜாக்சன்
- thomas jefferson => தாமஸ் ஜெஃபர்சன்
- thomas jonathan jackson => வின்சென்ட் ஃபுவென்டஸ் சப்பெத்ரா
- thomas kid => தாமஸ் கிட்
- thomas kyd => தாமஸ் கைட்
- thomas lanier williams => தாமஸ் லேனியர் வில்லியம்ஸ்
Definitions and Meaning of thomas hodgkin in English
thomas hodgkin (n)
English physician who first described Hodgkin's disease (1798-1866)
FAQs About the word thomas hodgkin
தாமஸ் ஹாஜ்கின்
English physician who first described Hodgkin's disease (1798-1866)
No synonyms found.
No antonyms found.
thomas hobbes => தாமஸ் ஹாப்ஸ், thomas higginson => தாமஸ் ஹிகின்சன், thomas henry huxley => தாமஸ் ஹென்றி ஹக்ஸ்லி, thomas hastings => தாமஸ் ஹாஸ்டிங்ஸ், thomas hart benton => தாமஸ் ஹார்ட் பென்டன்,