Tamil Meaning of thomas jefferson
தாமஸ் ஜெஃபர்சன்
Other Tamil words related to தாமஸ் ஜெஃபர்சன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thomas jefferson
- thomas j. jackson => தாமஸ் ஜே. ஜாக்சன்
- thomas j. hanks => தாமஸ் ஜே ஹாங்க்ஸ்
- thomas huxley => தாமஸ் ஹக்ஸ்லி
- thomas hunt morgan => தாமஸ் ஹன்ட் மார்கன்
- thomas hopkins gallaudet => தாமஸ் ஹாப்கின்ஸ் காலாடெட்
- thomas hodgkin => தாமஸ் ஹாஜ்கின்
- thomas hobbes => தாமஸ் ஹாப்ஸ்
- thomas higginson => தாமஸ் ஹிகின்சன்
- thomas henry huxley => தாமஸ் ஹென்றி ஹக்ஸ்லி
- thomas hastings => தாமஸ் ஹாஸ்டிங்ஸ்
- thomas jonathan jackson => வின்சென்ட் ஃபுவென்டஸ் சப்பெத்ரா
- thomas kid => தாமஸ் கிட்
- thomas kyd => தாமஸ் கைட்
- thomas lanier williams => தாமஸ் லேனியர் வில்லியம்ஸ்
- thomas malory => தாமஸ் மல்லோரி
- thomas malthus => தாமஸ் மால்தஸ்
- thomas mann => தாமஸ் மன்
- thomas merton => தாமஸ் மெர்டன்
- thomas middleton => தாமஸ் மிடில்டன்
- thomas moore => தோமஸ் மூர்
Definitions and Meaning of thomas jefferson in English
thomas jefferson (n)
3rd President of the United States; chief drafter of the Declaration of Independence; made the Louisiana Purchase in 1803 and sent out the Lewis and Clark Expedition to explore it (1743-1826)
FAQs About the word thomas jefferson
தாமஸ் ஜெஃபர்சன்
3rd President of the United States; chief drafter of the Declaration of Independence; made the Louisiana Purchase in 1803 and sent out the Lewis and Clark Exped
No synonyms found.
No antonyms found.
thomas j. jackson => தாமஸ் ஜே. ஜாக்சன், thomas j. hanks => தாமஸ் ஜே ஹாங்க்ஸ், thomas huxley => தாமஸ் ஹக்ஸ்லி, thomas hunt morgan => தாமஸ் ஹன்ட் மார்கன், thomas hopkins gallaudet => தாமஸ் ஹாப்கின்ஸ் காலாடெட்,