Tamil Meaning of thomas hart benton
தாமஸ் ஹார்ட் பென்டன்
Other Tamil words related to தாமஸ் ஹார்ட் பென்டன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thomas hart benton
- thomas hardy => தாமஸ் ஹார்டி
- thomas gray => தாமஸ் கிரே
- thomas gainsborough => தாமஸ் கெய்ன்ஸ்பரோ
- thomas edison => தாமஸ் எடிசன்
- thomas dekker => தாமஸ் டெக்கர்
- thomas decker => தாமஸ் டெக்கர்
- thomas de quincey => தாமஸ் டி குயின்ஸி
- thomas crawford => தாமஸ் க்ரஃபோர்ட்
- thomas clayton wolfe => தாமஸ் கிளைடன் வுல்ஃப்
- thomas chippendale => தாமஸ் சிப்பெண்டேல்
- thomas hastings => தாமஸ் ஹாஸ்டிங்ஸ்
- thomas henry huxley => தாமஸ் ஹென்றி ஹக்ஸ்லி
- thomas higginson => தாமஸ் ஹிகின்சன்
- thomas hobbes => தாமஸ் ஹாப்ஸ்
- thomas hodgkin => தாமஸ் ஹாஜ்கின்
- thomas hopkins gallaudet => தாமஸ் ஹாப்கின்ஸ் காலாடெட்
- thomas hunt morgan => தாமஸ் ஹன்ட் மார்கன்
- thomas huxley => தாமஸ் ஹக்ஸ்லி
- thomas j. hanks => தாமஸ் ஜே ஹாங்க்ஸ்
- thomas j. jackson => தாமஸ் ஜே. ஜாக்சன்
Definitions and Meaning of thomas hart benton in English
thomas hart benton (n)
United States artist whose paintings portrayed life in the Midwest and South (1889-1975)
United States legislator who opposed the use of paper currency (1782-1858)
FAQs About the word thomas hart benton
தாமஸ் ஹார்ட் பென்டன்
United States artist whose paintings portrayed life in the Midwest and South (1889-1975), United States legislator who opposed the use of paper currency (1782-1
No synonyms found.
No antonyms found.
thomas hardy => தாமஸ் ஹார்டி, thomas gray => தாமஸ் கிரே, thomas gainsborough => தாமஸ் கெய்ன்ஸ்பரோ, thomas edison => தாமஸ் எடிசன், thomas dekker => தாமஸ் டெக்கர்,