Tamil Meaning of thomas augustus watson
தாமஸ் அகஸ்டஸ் வாட்சன்
Other Tamil words related to தாமஸ் அகஸ்டஸ் வாட்சன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thomas augustus watson
- thomas babington macaulay => தாமஸ் பாபிங்டன் மெக்காலே
- thomas bayes => தாமஸ் பேய்ஸ்
- thomas bowdler => தாமஸ் போட்லர்
- thomas bradley => தாமஸ் பிராட்லி
- thomas carew => தாமஸ் கேரியூ
- thomas carlyle => தாமஸ் கார்லைல்
- thomas chippendale => தாமஸ் சிப்பெண்டேல்
- thomas clayton wolfe => தாமஸ் கிளைடன் வுல்ஃப்
- thomas crawford => தாமஸ் க்ரஃபோர்ட்
- thomas de quincey => தாமஸ் டி குயின்ஸி
Definitions and Meaning of thomas augustus watson in English
thomas augustus watson (n)
United States telephone engineer who assisted Alexander Graham Bell in his experiments (1854-1934)
FAQs About the word thomas augustus watson
தாமஸ் அகஸ்டஸ் வாட்சன்
United States telephone engineer who assisted Alexander Graham Bell in his experiments (1854-1934)
No synonyms found.
No antonyms found.
thomas aquinas => தாமஸ் அக்குவைனஸ், thomas a kempis => தோமஸ் எ கெம்பிஸ், thomas a becket => தாமஸ் ஏ பெக்கெட், thomas => தாமஸ், thomaism => தாமசிசம்,