Tamil Meaning of thomas bayes
தாமஸ் பேய்ஸ்
Other Tamil words related to தாமஸ் பேய்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thomas bayes
- thomas babington macaulay => தாமஸ் பாபிங்டன் மெக்காலே
- thomas augustus watson => தாமஸ் அகஸ்டஸ் வாட்சன்
- thomas aquinas => தாமஸ் அக்குவைனஸ்
- thomas a kempis => தோமஸ் எ கெம்பிஸ்
- thomas a becket => தாமஸ் ஏ பெக்கெட்
- thomas => தாமஸ்
- thomaism => தாமசிசம்
- tholing => தோலிங்
- tholepin => தொலோப்பின்
- tholed => பொறுத்துக் கொண்டது
- thomas bowdler => தாமஸ் போட்லர்
- thomas bradley => தாமஸ் பிராட்லி
- thomas carew => தாமஸ் கேரியூ
- thomas carlyle => தாமஸ் கார்லைல்
- thomas chippendale => தாமஸ் சிப்பெண்டேல்
- thomas clayton wolfe => தாமஸ் கிளைடன் வுல்ஃப்
- thomas crawford => தாமஸ் க்ரஃபோர்ட்
- thomas de quincey => தாமஸ் டி குயின்ஸி
- thomas decker => தாமஸ் டெக்கர்
- thomas dekker => தாமஸ் டெக்கர்
Definitions and Meaning of thomas bayes in English
thomas bayes (n)
English mathematician for whom Bayes' theorem is named (1702-1761)
FAQs About the word thomas bayes
தாமஸ் பேய்ஸ்
English mathematician for whom Bayes' theorem is named (1702-1761)
No synonyms found.
No antonyms found.
thomas babington macaulay => தாமஸ் பாபிங்டன் மெக்காலே, thomas augustus watson => தாமஸ் அகஸ்டஸ் வாட்சன், thomas aquinas => தாமஸ் அக்குவைனஸ், thomas a kempis => தோமஸ் எ கெம்பிஸ், thomas a becket => தாமஸ் ஏ பெக்கெட்,