Tamil Meaning of thomas carlyle
தாமஸ் கார்லைல்
Other Tamil words related to தாமஸ் கார்லைல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thomas carlyle
- thomas carew => தாமஸ் கேரியூ
- thomas bradley => தாமஸ் பிராட்லி
- thomas bowdler => தாமஸ் போட்லர்
- thomas bayes => தாமஸ் பேய்ஸ்
- thomas babington macaulay => தாமஸ் பாபிங்டன் மெக்காலே
- thomas augustus watson => தாமஸ் அகஸ்டஸ் வாட்சன்
- thomas aquinas => தாமஸ் அக்குவைனஸ்
- thomas a kempis => தோமஸ் எ கெம்பிஸ்
- thomas a becket => தாமஸ் ஏ பெக்கெட்
- thomas => தாமஸ்
- thomas chippendale => தாமஸ் சிப்பெண்டேல்
- thomas clayton wolfe => தாமஸ் கிளைடன் வுல்ஃப்
- thomas crawford => தாமஸ் க்ரஃபோர்ட்
- thomas de quincey => தாமஸ் டி குயின்ஸி
- thomas decker => தாமஸ் டெக்கர்
- thomas dekker => தாமஸ் டெக்கர்
- thomas edison => தாமஸ் எடிசன்
- thomas gainsborough => தாமஸ் கெய்ன்ஸ்பரோ
- thomas gray => தாமஸ் கிரே
- thomas hardy => தாமஸ் ஹார்டி
Definitions and Meaning of thomas carlyle in English
thomas carlyle (n)
Scottish historian who wrote about the French Revolution (1795-1881)
FAQs About the word thomas carlyle
தாமஸ் கார்லைல்
Scottish historian who wrote about the French Revolution (1795-1881)
No synonyms found.
No antonyms found.
thomas carew => தாமஸ் கேரியூ, thomas bradley => தாமஸ் பிராட்லி, thomas bowdler => தாமஸ் போட்லர், thomas bayes => தாமஸ் பேய்ஸ், thomas babington macaulay => தாமஸ் பாபிங்டன் மெக்காலே,