Tamil Meaning of thelypteris palustris
திலிப்டெரிஸ் பலஸ்ட்ரிஸ்
Other Tamil words related to திலிப்டெரிஸ் பலஸ்ட்ரிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of thelypteris palustris
- thelypteris hexagonoptera => தெலிப்டெரிஸ் ஹெக்ஸகோனோப்டெரா
- thelypteris dryopteris => தெலிப்டெரிஸ் டிரையோப்டெரிஸ்
- thelypteris => டெலிப்டெரிஸ்
- thelypteridaceae => தெலிப்டெரிடேசி
- thelphusian => தெல்ஃபியன்
- thelonious sphere monk => த்லோனியஸ் ஸ்பெயர் மோங்க்
- thelonious monk => தெலோனியஸ் மோன்க்
- thelephoraceae => திஃலெபோரேசியா
- thelarche => திடீரென தாய்மை அடைவது
- theistical => கடவுள் நம்பிக்கை
- thelypteris palustris pubescens => தி லிப்ட்டீரிஸ் பேலஸ்ட்ரிஸ் ப்யூபேசென்ஸ்
- thelypteris phegopteris => தேலிப்டெரிஸ் பெகோப்டெரிஸ்
- thelypteris simulata => தி திளிப்டெரிஸ் சிமுலேடா
- thelytokous => thelytokous
- them => அவர்களை
- thematic => தீம் சார்ந்த
- thematic apperception test => தீமாடிக் அப்பர்செப்ஷன் சோதனை
- thematic vowel => இசைவொலி
- thematically => கருப்பொருளாக
- theme => தீம்
Definitions and Meaning of thelypteris palustris in English
thelypteris palustris (n)
fern having pinnatifid fronds and growing in wet places; cosmopolitan in north temperate regions
FAQs About the word thelypteris palustris
திலிப்டெரிஸ் பலஸ்ட்ரிஸ்
fern having pinnatifid fronds and growing in wet places; cosmopolitan in north temperate regions
No synonyms found.
No antonyms found.
thelypteris hexagonoptera => தெலிப்டெரிஸ் ஹெக்ஸகோனோப்டெரா, thelypteris dryopteris => தெலிப்டெரிஸ் டிரையோப்டெரிஸ், thelypteris => டெலிப்டெரிஸ், thelypteridaceae => தெலிப்டெரிடேசி, thelphusian => தெல்ஃபியன்,